Vacatures gz-psycholoog

Vacatures gz psycholoog of klinisch psycholoog

regulier-werkenbijgzp.png

Als gz-psycholoog bij Parnassia Groep kom je te werken in het gezelschap van meer dan 500 collega’s en collega’s in opleiding. Een gezelschap van professionals die zich dagelijks inzetten voor jongeren, volwassenen en ouderen met psychische en/of verslavingsproblematiek. Kijk welke specialismen we hebben. Er valt bij ons dus volop te kiezen. Wat je doet, doet ertoe.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden we voor je hebben? Plan snel een koffiedate in.

Plan een koffiedate

GZ-psycholoog bij Parnassia Groep

Elke dag weer zetten de ruim 13.500 collega’s van Parnassia Groep zich met hart en ziel in om hulp te bieden aan mensen met psychische problematiek. Door ruim 150 onderzoeken en ruime opleidingsmogelijkheden voor gz-psychologen via onze eigen Parnassia Groep Academie proberen we elke dag topzorg aan onze patiënten te bieden. We bieden ook voldoende mogelijkheden om bij te dragen aan onderzoek en innovatie. Jij kan hier ook aan bijdragen, bijvoorbeeld door te komen werken voor een van onze TOPGGz afdelingen.

Opleidingen voor gz-psycholoog

We bieden je de volgende erkende opleidingskansen via onze eigen Parnassia Groep Academie:

We hechten grote waarde aan deskundigheidsontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Daarom hebben we volop cursussen en trainingen en een goed gesorteerde bibliotheek die persoonlijke en professionele groei verder mogelijk maken.

Mark groeide van psycholoog door naar gz-psycholoog en doet nu de opleiding tot klinisch psycholoog.

Wat wij bieden

  • Kleinschalige (multidisciplinaire) teams met deskundige en prettige collega’s met een prima werksfeer.
  • Een vast contract
  • Een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met aantrekkelijk fiscale voordelen. Het salaris dat we gz-psychologen bieden is conform CAO ggz en afhankelijk van opleiding en werkervaring.
  • Met meer dan 500 locaties is een grote kans dat je dichtbij huis kunt werken. We bieden een reiskostenvergoeding voor de gemaakte kilometers.
  • Over flexibele werktijden en parttime werken valt altijd te praten. Via onze online behandelingen is thuiswerken ook een optie.
  • Wij bieden onze collega’s de ruimte om aan te sluiten bij de wensen en mogelijkheden van onze patiënten en daarmee de behandeling vorm te geven.
  • Voldoende ruimte voor professionele groei en persoonlijke groei.
  • Mogelijkheden tot deelname aan wetenschappelijk onderzoek.
  • Deelname aan een specialismegroep waarin jij jouw kennis inzet om kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren en lijnen uitzet voor scholing, onderzoek en innovatie.

Wat onze gz- psychologen zeggen

Lees de verhalen van onze collega’s Yolande Kastelein, Berend Hofman en Kim Guijken.

Wat andere collega’s zeggen:

"Als je geïnteresseerd bent in wetenschappelijk onderzoek ben je hier bij Parnassia Groep op het goede adres."

"Er wordt gekeken naar wat je kunt, wat je wilt, waarin jij je wilt ontwikkelen en welke accenten jij wilt leggen. Daar wordt écht de ruimte voor geboden"

"De opleidingsmogelijkheden zijn fantastisch. Doordat we zo groot zijn, is het makkelijk collega’s met verschillende expertises te raadplegen"

"Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid om zelf richting te geven aan je behandelingen"

"Gelukkig is er aandacht voor interculturele hulpverlening."

"De afwisseling in je takenpakket, zoals werkbegeleiding van psychologen, supervisie en zorginhoudelijke taken, maakt dat geen dag hetzelfde is."

 

 

Bekijk de vlog over Judith Janszen, gz-psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog, en Albert Matil die na zijn opleiding nu als klinisch psycholoog werkt en leidinggevende is van een FACT-team bij Antes.

Solliciteer op onze vacatures voor gz-psycholoog

Wil je graag een bijdrage leveren aan hoe we nog betere zorg kunnen leveren en werken met een doelgroep die jou aan het hart gaat? Bekijk onze vacatures of neem contact op met onze recruiter Molly. Je kunt ook een Job Alert instellen als je nu geen passende functie kunt vinden.

Kan ik je helpen - Molly

Kan ik je helpen?

Mijn naam is Molly. Graag denk ik mee waar jij het beste tot je recht komt binnen Parnassia Groep. Plan een koffiedate in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt mij ook altijd e-mailen, bellen, Whatsappen of een berichtje sturen via LinkedIn. Je bent altijd welkom om een keer mee te lopen op een afdeling en uiteraard kun je ook direct solliciteren.

LinkedIn WhatsApp  E-mail  Plan een koffiedate

Ik hoop je snel te ontmoeten!