Vacatures GZ-psycholoog

Vacatures gz psycholoog of klinisch psycholoog

regulier-werkenbijgzp.png

Als  gz-psycholoog bij Parnassia Groep kom je te werken in het gezelschap van meer dan 500 collega’s en collega’s in opleiding. Een gezelschap van professionals die zich dagelijks inzetten voor jongeren, volwassenen en ouderen met psychische en/of verslavingsproblematiek. Kijk welke specialismen we hebben. Er valt bij ons dus volop te kiezen. Wat je doet, doet ertoe.

Bekijk onze vacatures voor gz-psychologen en reageer direct. Stel een Job Alert in als je nu geen passende functie kunt vinden.

 

 

Wat wij gz-psychologen bieden

Sterke opleidingscultuur

Elke dag weer zetten de ruim 13.500 collega’s van Parnassia Groep zich met hart en ziel in om hulp te bieden aan mensen met psychische problematiek. Door ruim 150 onderzoeken en ruime opleidingsmogelijkheden voor gz-psychologen kunnen we topzorg bieden aan onze patiënten. Doe je mee?

We bieden je de volgende opleidingskansen:

Onze eigen Parnassia Groep Academie heeft een opleidingsklimaat dat wordt geroemd. Dit zegt de visitatiecommissie over onze opleidingen:

“De visitatiecommissie is van mening dat de Parnassia Groep een sterke opleidingsinstelling is. Parnassia Groep kan als inspiratiebron dienen voor andere opleidingsinstellingen, met een sterke opleidingscultuur, duidelijke lijnen tussen de werkvloer en de P-opleiders, en veel kwalitatief sterke opleidingsplaatsen. De randvoorwaarden zijn goed geregeld, er is een uitstekende bibliotheek, een lovenswaardige factsheet met een helder overzicht van de randvoorwaarden voor degenen die de opleiding volgen.”

Daarnaast hebben we nog volop cursussen en trainingen die persoonlijke en professionele groei verder mogelijk maken. Groeien in je vak, is bij ons dus ruimschoots mogelijk. Reageer op onze gz psychologen vacatures.

Gedegen wetenschappelijk onderzoek en innovatie

Om ons werk zoveel mogelijk evidence based uit te oefenen, hechten we veel waarde aan het doen van onderzoek. Op dit moment lopen er zo’n 150 onderzoeken. Er zijn voldoende mogelijkheden om hier als gz psycholoog aan bij te dragen. Of ga je meer voor een vijfde Top GGz Keurmerk. Of bouw je liever een nieuwe app?

Maak deel uit van een organisatie met negen hoogleraren en maar liefst 18 specialismegroepen. Bekijk onze banen voor gz psychologen.

Jouw baan als gz-psycholoog doet ertoe

Graag bieden wij onze collega’s de ruimte om dat te doen wat nodig is om aan te sluiten bij de wensen en mogelijkheden van onze patiënten. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de prijsvraag die Parnassia Groep eens in de paar jaar organiseert. Het Suïcide Nazorgprogramma (SuNa) mocht deze prijs als laatste in ontvangst nemen. Pak ook je kans om de zorg te verbeteren en solliciteer direct op onze vacatures van gz psychologen.

Het salaris dat we gz -psychologen bieden  is conform CAO ggz en afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Wat zeggen onze collega’s over hun werk als gz- psycholoog?

“Als je geïnteresseerd bent in wetenschappelijk onderzoek ben je hier bij Parnassia Groep op het goede adres.”

“Door aan te sluiten bij specialismegroepen heb je veel mogelijkheden om mee te denken over beleid, onderzoekslijnen en innovatie in de zorg.”

“Er wordt  gekeken naar wat je kan, wat je wil, waarin jij je wilt ontwikkelen en welke accenten jij wilt leggen. Daar wordt écht de ruimte voor geboden. “

“De opleidingsmogelijkheden zijn fantastisch.”

Vacatures voor gz-psycholoog

We hebben uiteenlopende vacatures voor gz-psychologen. Liever persoonlijk contact? Bel ons Wervingsbureau of stuur een mail.