Vacatures gz-psycholoog

uitgelicht-content-online workshop kortdurend behandelen

Indigo, onderdeel van Parnassia Groep, nodigt gz-psychologen en verpleegkundig specialisten die geïnteresseerd zijn in kort(er) durend behandelen in de ggz graag uit voor een gratis online workshop op 20 oktober (extra datum), 3 november en 17 november (extra datum) van 15.00 – 17.00 uur. Er kunnen per workshop maar maximaal 20 mensen deelnemen.

Vacatures gz psycholoog of klinisch psycholoog

regulier-werkenbijgzp.png

Als gz-psycholoog bij Parnassia Groep kom je te werken in het gezelschap van meer dan 500 collega’s en collega’s in opleiding. Een gezelschap van professionals die zich dagelijks inzetten voor jongeren, volwassenen en ouderen met psychische en/of verslavingsproblematiek. Kijk welke specialismen we hebben. Er valt bij ons dus volop te kiezen. Wat je doet, doet ertoe.

Bekijk onze vacatures voor gz-psychologen

Stel een Job Alert in als je nu geen passende functie kunt vinden.

Meer dan een gz-psycholoog

Elke dag weer zetten de ruim 13.500 collega’s van Parnassia Groep zich met hart en ziel in om hulp te bieden aan mensen met psychische problematiek. Door ruim 150 onderzoeken en ruime opleidingsmogelijkheden voor gz-psychologen via onze eigen Parnassia Groep Academie proberen we elke dag topzorg aan onze patiënten te bieden. Ook werken we aan verkrijgen van ons zesde Top GGz keurmerk. Jij kunt hier een actieve rol in spelen. Doe je mee?

Opleidingen voor gz-psycholoog

We bieden je de volgende erkende opleidingskansen via onze eigen Parnassia Groep Academie:

We hechten grote waarde aan deskundigheidsontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Daarom hebben we volop cursussen en trainingen en een goed gesorteerde bibliotheek die persoonlijke en professionele groei verder mogelijk maken.

Wat wij bieden

  • Kleinschalige (multidisciplinaire) teams met deskundige en prettige collega’s met een prima werksfeer.
  • Een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met aantrekkelijk fiscale voordelen. Het salaris dat we gz-psychologen bieden is conform CAO ggz en afhankelijk van opleiding en werkervaring.
  • Met meer dan 500 locaties is een grote kans dat je dichtbij huis kunt werken. We bieden een reiskostenvergoeding voor de gemaakte kilometers.
  • Over flexibele werktijden en parttime werken valt altijd te praten. Via onze online behandelingen is thuiswerken ook een optie.
  • Wij bieden onze collega’s de ruimte om aan te sluiten bij de wensen en mogelijkheden van onze patiënten en daarmee de behandeling vorm te geven.
  • Voldoende ruimte voor professionele groei en persoonlijke groei.
  • Mogelijkheden tot deelname aan wetenschappelijk onderzoek.
  • Deelname aan een specialismegroep waarin jij jouw kennis inzet om kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren en lijnen uitzet voor scholing, onderzoek en innovatie.

Wat onze gz- psychologen zeggen

Lees de verhalen van onze collega’s Yolande Kastelein, Berend Hofman en Kim Guijken.

Wat andere collega’s zeggen:

"Als je geïnteresseerd bent in wetenschappelijk onderzoek ben je hier bij Parnassia Groep op het goede adres."

"Er wordt gekeken naar wat je kunt, wat je wilt, waarin jij je wilt ontwikkelen en welke accenten jij wilt leggen. Daar wordt écht de ruimte voor geboden"

"De opleidingsmogelijkheden zijn fantastisch. Doordat we zo groot zijn, is het makkelijk collega’s met verschillende expertises te raadplegen"

"Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid om zelf richting te geven aan je behandelingen"

"Gelukkig is er aandacht voor interculturele hulpverlening."

"De afwisseling in je takenpakket, zoals werkbegeleiding van psychologen, supervisie en zorginhoudelijke taken, maakt dat geen dag hetzelfde is."

Solliciteer op onze vacatures voor gz-psycholoog

Wil je graag een bijdrage leveren aan hoe we nog betere zorg kunnen leveren en werken met een doelgroep die jou aan het hart gaat, bekijk onze vacatures of neem contact op met onze recruiter Kudret. Je kunt haar bellen of een WhatsApp bericht sturen: 06-139 892 67. Mailen mag ook. Je bent altijd welkom om een keer mee te lopen op een afdeling en uiteraard kun je ook direct solliciteren.