Opleidingsplaatsen

Psychotherapeut

200x200+Psychotherapeut.png

Bij Parnassia Groep werken psychotherapeuten aan behandeling en herstel van cliënten met psychische stoornissen, afwijkingen of klachten. Je onderzoekt cliënten en past theoretisch wetenschappelijk gefundeerde psychotherapeutische behandelingsmethoden toe om stemmingen, gedragingen en houdingen die de cliënt belemmeren in zijn functioneren te verminderen of te doen verdwijnen.

De opleiding tot psychotherapeut is gericht op het onderzoeken en behandelen van cliënten in een individuele setting en in een groepssetting dan wel een gezins- en relatiesetting.

Tijdens de opleiding doe je ervaring op met diagnostiek en behandeling van volwassenen, oudere cliënten en kinderen/jongeren. Parnassia Groep biedt het verkorte driejarige traject aan waarbij men al werkzaam is als GZ-psycholoog.

Het praktijkgedeelte van de opleiding tot psychotherapeut wordt georganiseerd door de Parnassia Groep Academie. Het theoretische deel wordt verzorgd door de RINO in de desbetreffende regio.

Meer informatie over de opleiding, het theoretisch-technische onderwijs en het praktijkgedeelte, de toelatingseisen, de kosten, de aanmeld- en selectieprocedure en de startdata:

Voor wie

Opleidingsplaatsen voor de postmasteropleiding tot psychotherapeut zijn beschikbaar voor zowel medewerkers van Parnassia Groep als externe kandidaten.

Solliciteren

Beschikbare vacatures voor opleidingsplaatsen vind je hier. Daar kun je ook een job alert instellen. De vacatures voor opleidingsplaatsen worden ook geplaatst op de website van de RINO in de desbetreffende regio.

Meer informatie

Contactpersoon regio Haaglanden en Midden-Oost-Zuid Nederland
Anne-Lieke Jellema
06 57 71 22 92
P-opleiding@parnassiagroep.nl

Contactpersoon regio Noord-Holland
Claudia Nieuwenbroek
06 52 56 81 58
P-opleiding@parnassiagroep.nl

Contactpersoon regio Rijnmond
Ghita Boelhouwers
06 57 09 96 14
P-opleiding@parnassiagroep.nl