Opleidingsplaatsen

Klinisch Psycholoog

200x200+Klinisch+psycholoog.png

Klinisch psychologen werken bij Parnassia Groep als specialistisch werkende professionals op het gebied van de (psycho)diagnostiek en psychologische en psychotherapeutische behandelmethoden. Ze zijn tevens opgeleid tot psychotherapeut en hebben deskundigheid en vaardigheden op het gebied van management en wetenschappelijk onderzoek.

De klinisch psycholoog is een specialisme van de GZ-psycholoog. Het praktijkgedeelte van de postmasteropleiding tot klinisch psycholoog wordt georganiseerd door de Parnassia Groep Academie. Het theoretische deel wordt verzorgd door de RINO in de desbetreffende regio.

Meer informatie over de opleiding, het theoretisch-technische onderwijs en het praktijkgedeelte, de toelatingseisen, de kosten, de aanmeld- en selectieprocedure en de startdata:

Voor wie

Opleidingsplaatsen voor de specialistische postmasteropleiding tot klinisch psycholoog zijn beschikbaar voor zowel medewerkers van Parnassia Groep als externe kandidaten.

Wat zeggen onze collega’s over hun werk als gz- of klinisch psycholoog?

  • Als je geïnteresseerd bent in wetenschappelijk onderzoek ben je hier bij Parnassia Groep aan het goede adres.
  • Er wordt gekeken naar wat je kan, wat je wil, waarin jij je wilt ontwikkelen en welke accenten jij wilt leggen. Daar wordt écht ruimte voor geboden.
  • De opleidingsmogelijkheden zijn fantastisch.