Nieuws

Componence Asset List

14 oktober 2020

200x200+gezin+op+bank.jpg
Heb jij een familielid of naaste die bij ons in behandeling is en denk je weleens: dat kan of moet anders en beter? Wil je de kwaliteit van de zorg voor je naaste helpen verbeteren door jouw visie te delen op onze hulpverlening? Helpen organiseren van familieavonden of optreden als contactpersoon bij de zorgafdelingen? Meld je dan nu aan voor de Familieraad Rijnmond.

De Familieraad Rijnmond is een regionale Familieraad voor familie en naastbetrokkenen van patiënten die in zorg zijn bij onderdelen van Parnassia Groep die in de regio Rijnmond actief zijn. Dit zijn Indigo, Antes, Youz, i-psy, PsyQ en Reakt. De Familieraad komt op voor de gezamenlijke belangen van familie en naasten en draagt zo bij aan goede zorg voor hen. Parnassia Groep is ervan overtuigd dat patiënten beter behandeld kunnen worden als familie en naasten nauwer bij de behandeling betrokken zijn en er met hen wordt samengewerkt (in triade: dus in groep van 3: zorgverlener, familie/naasten en patiënt).

Help jij onze zorg te verbeteren en denk je graag met ons mee? Kijk dan voor meer informatie op onze pagina Familieraad, download de folder Familieraad Parnassia Groep of neem direct contact op met Ruud Kraaijeveld, ondersteuner regionale Familieraad Rijnmond via r.kraaijeveld@parnassiagroep.nl.

Wij streven naar een breed samengestelde Familieraad die een goede afspiegeling vormt van de patiënten die bij Parnassia Groep in zorg zijn.