Nieuws

Componence Asset List

15 december 2020

onze-zorg-gaat-door-200x200.jpg

Sinds dinsdag 15 december leven we in een vergaande lockdown, in ieder geval tot en met 19 januari. Doel van de maatregelen is dat de gezondheidszorg - dus óók de zorg voor onze patiënten - kan blijven doorgaan. Volg je een behandeling bij ons? Dan gaan we samen zoveel mogelijk door zoals je gewend bent, op locatie of online.

 

Behandeling op locatie blijft doorgaan

Ook tijdens de lockdown kun je onze locaties blijven bezoeken voor behandeling. De één op één gesprekken met een behandelaar en de groepsbehandelingen gaan door. Ook onze dagbesteding blijft open, omdat dit gaat om zorg voor kwetsbare groepen. Die hebben ons nu meer nodig dan ooit, denken we.

Onze zorg kan doorgaan. Onze gebouwen zijn zo ingericht dat we je met inachtneming van de corona-regels kunnen ontvangen. We houden ons aan de hygiëneregels, houden anderhalve meter afstand en dragen een mondkapje. Jouw veiligheid en die van onze collega’s staat immers voorop. Lees hoe wij dat doen en waaraan jij je moet houden als je ons bezoekt.

Noodzakelijke reizen met OV

Maak je gebruik van het openbaar vervoer om ons op locatie te bezoeken? Dat kan je blijven doen. Jouw afspraak met één van onze specialisten valt onder de noodzakelijke reizen. Wil je zelf liever niet meer reizen? Misschien is het mogelijk om (een deel) van je behandeling online of telefonisch voort te zetten. Bespreek dat met je behandelaar of de locatie waar je in behandeling bent. Ook kun je ons altijd bereiken via 088 - 357 1357 of informatie@parnassiagroep.nl.

Bezoek kliniek of woonvorm

De bezoekregeling verschilt per kliniek. Meestal is bezoek beperkt toegestaan. Neem voor je op bezoek gaat contact op met de kliniek of woonvorm en vraag naar de mogelijkheden.

Blijf geduldig naar elkaar

De lockdown is ingrijpend voor ons allemaal. Het is lastig om je 100% altijd en overal aan de regels te houden. Tientallen keren per dag ben je alert om het virus geen kans te geven een ander te besmetten. Maar juist die ene keer dat je niet alert bent, kan het misgaan. Zorg daarom goed voor jezelf en voor elkaar. Alleen samen krijgen we corona onder controle en kan onze zorg doorgaan.

Wij zijn er voor jou!

​​​​​​​