Corona

regulier-handenwassen.jpg

Sinds het de coronavirus zorgen Parnassia Groep en haar merken op allerlei manieren dat de zorg aan onze patienten zoveel mogelijk doorgaat. Op afstand waar dat kan, fysiek waar dat nodig is. Door de versoepeling van de corona maatregelen, zijn we blij je weer bij ons op locatie te mogen ontvangen.

Er is hard gewerkt om onze vestigingen geschikt te maken voor meer en veilige afspraken op locatie. Hierdoor kan er gewerkt worden met inachtneming van de anderhalve meter afstand en andere maatregelen conform de RIVM-richtlijnen. Zo zorgen wij voor een zo hoog mogelijke veiligheid voor patiënten en collega’s.

Wij hebben op een rijtje gezet wat dat betekent voor patiënten en bezoekers. En voor verwijzers. Wordt jouw vraag daar niet beantwoord? Kijk dan bij hoe wij behandelen en onze veelgestelde vragen. Kan je daar het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan contact op met de locatie waar jouw behandeling plaatsvindt of neem contact op via 088 357 13 57 of info@parnassiagroep.nl. Kom je op bezoek bij één van onze locaties? Zorg dat je op de hoogte bent van de maatregelen om jou en onze gezondheid te beschermen.

Laat je psychische problemen niet erger worden dan nodig

Een lange tijd afgezonderd zijn is voor iedereen mentaal zwaar. Of je nou psychische klachten hebt of niet. Deze tips helpen om je mentaal fit te blijven. Wil je liever met een specialist praten over jouw situatie? Onze psychologen luisteren en adviseren graag. Als je klachten hebt, laat deze niet erger worden en vraag om een doorverwijzing bij je huisarts. Onze zorg gaat gewoon door, soms in een andere vorm dan je misschien gewend bent. Lopen de spanningen binnen het gezin op? Onderneem dan actie.

Werk je als professional met of in de nabijheid van coronapatiënten? Wij bieden, geheel kosteloos en anoniem ondersteuning, psychologische hulp en nazorg bij mentale klachten.

Onze professionals staan voor je klaar. We laten niemand in de steek.

Recente berichten over het coronavirus

Componence Asset List

Locaties Reakt weer (deels) open 14 mei 2020 Sinds het coronavirus doen wij er alles aan om er toch zo goed en veilig mogelijk voor jou te kunnen zijn. Dit doen we nu al (vooral) digitaal,... Lees verder
Meer mogelijkheden voor afspraken op één van onze locaties 14 mei 2020 Nu de ‘anderhalvemetersamenleving’ meer vorm krijgt kunnen ook wij, net zoals b.v. ziekenhuizen, weer meer mensen op onze locaties gaan ontvangen.... Lees verder