Paginakop Corona

Corona

regulier-handenwassen.jpg

Parnassia Groep en haar merken* hebben zich goed voorbereid op het coronavirus en hebben aangescherpte maatregelen getroffen om de verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen. Zo houden we onze collega’s gezond en kunnen we de noodzakelijke medische zorg aan patiënten die dat hard nodig hebben continueren.

Wij hebben op een rijtje gezet wat dat betekent voor patiënten en bezoekers. Wordt jouw vraag daar niet beantwoord? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Kan je daar het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan contact op met de locatie waar jouw behandeling plaatsvindt of neem contact op via 088 357 13 57 of info@parnassiagroep.nl.

Wij vragen begrip voor deze maatregelen en de mogelijke ongemakken voor jou.

* De volgende merken zijn onderdeel van Parnassia Groep: Indigo, 1nP, Youz, i-psy, PsyQ, Brijder, Reakt, Parnassia en Antes/Bavo Europoort.

Recente berichten over het coronavirus

Componence Asset List

Tips voor thuis: "Hoe praat je met kinderen over het coronavirus?" 25 maart 2020 Door de uitbraak van het coronavirus zijn het spannende en onwerkelijke tijden. Kinderen gaan niet naar school en we vermijden sociaal contact... Lees verder
Boodschappen, een warme maaltijd of wat vrolijkheid nodig? We zijn er voor jou! 24 maart 2020 Het zijn bizarre tijden; een groot aantal voorzieningen zijn dicht of voor een beperkte groep open, mensen hebben minder inkomsten omdat ze geen... Lees verder