Paginakop Corona

Corona

neusmondmaster-200.jpg

Parnassia Groep neemt maatregelen waarmee we jouw en onze gezondheid beschermen. Het is belangrijk dat we ons hier samen aan houden. In ieder geval aan de algemene hygiënemaatregelen zoals geen handen schudden, regelmatig je handen wassen, ruimtes ventileren.

Ik heb een afspraak op locatie

Heb je koorts en/of luchtwegklachten, zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of kortademigheid?
Bel dan de afdeling waar je een afspraak hebt. Samen met je behandelaar bespreek je hoe we je het beste kunnen helpen. Dat kan zijn dat je naar de locatie komt en een II-R mondneusmasker draagt of dat de afspraak digitaal of telefonisch plaats vindt.

Maatregelen voor bezoekers

Voor onze cliënten is het van belang dat er contact is met familie, vrienden en naasten. Bezoek is belangrijk voor de mentale gezondheid, zeker op onze klinieken en woonvormen. Parnassia Groep wil daarom bezoek blijven toestaan. Ook als de afdeling in quarantaine is, zo nodig draagt het bezoek persoonlijke beschermingsmiddelen.

Bezoekers die positief testen op corona zijn niet welkom. Ben je verkouden, heb je andere klachten die passen bij corona of is een huisgenoot positief getest? Doe dan een corona-(zelf)test voor je bezoek. Bij een negatieve testuitslag, vragen je om een II-R mondneusmasker te dragen tijdens je bezoek.