Nieuws

Componence Asset List

13 oktober 2022

Talita+Tevens+in+actie+200.jpg

Na een aantal jaar van afwezigheid vond donderdag 6 oktober de relatiedag van Parnassia Groep plaats in het Bingoal Stadion in Den Haag (ADO Den Haag). De goede doelen veiling voor Vrienden Parnassia Groep is hier een terugkerend onderdeel.

Voorafgaand aan de veiling hield Marianne van Duijn, voorzitter van Stichting Vrienden Parnassia Groep een korte presentatie van de resultaten van 2021 en 2022 tot en met het derde kwartaal. Zij liet onder andere zien dat er 1677 aanvragen van en voor cliënten van Parnassia Groep zijn ingediend, variërend van een nieuw bed, ondersteuning om te kunnen sporten tot een dagje naar de dierentuin. Steeds meer hulpverleners weten de fondsen van Vrienden Parnassia Groep te vinden.

De goede doelen veiling vond plaats onder bevlogen leiding van veilingmeester Talita Teves van veilinghuis AAG. Zo werden er diverse kunstvoorwerpen, dagjes uit en verschillende cliëntenwensen geveild. Er is ruim 17.500 euro opgehaald. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de cliënten die in zorg zijn bij Parnassia Groep.