Sponsoring

Uw steun helpt!

Wit u met uw organisatie een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij? En bent u geïnteresseerd in het ondersteunen van projecten die mensen met een achterstand een enorme boost geven richting maatschappelijk herstel? Dan is De Slag om Herstel een dankbaar initiatief voor u.

Word onze partner: een unieke kans voor impactvolle ondersteuning

We zijn momenteel op zoek naar partners die ons willen ondersteunen en willen bijdragen aan het succes van ons project. We zijn ervan overtuigd dat een partnerschap met uw organisatie van grote waarde zou zijn. We bieden hiervoor verschillende aantrekkelijke sponsorpakketten. Als sponsor heeft u bovendien de unieke gelegenheid om vanaf ons VIP-schip de spectaculaire finish vanuit het water bij te wonen. Aan boord treft u vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, politici, commandanten van de Marine en leiders van diverse vooraanstaande organisaties. Een uitgelezen kans om de maatschappelijke betrokkenheid van uw organisatie te onderstrepen.

Sponsorpakketten

We bieden een verscheidenheid aan sponsorpakketten, waarbij elk pakket beschrijft wat u kunt verwachten voor uw bijdrage tijdens de Slag om Herstel. Op deze manier kunt u het niveau van betrokkenheid kiezen dat het beste past bij uw bedrijf/organisatie.

Brons Sponsorpakket (€750):

  • Logo van uw bedrijf/organisatie op onze (campagne) website
  • Vip uitnodiging voor 2 personen om de finish bij te wonen 

Zilver Sponsorpakket (€1950):

  • Logo van uw bedrijf op onze (campagne) website.
  • Logo van uw bedrijf/organisatie op het officiële T-shirt van het evenement
  • Vip uitnodiging voor 4 personen om de finish bij te wonen

Goud Sponsorpakket (€5000):

  • Logo van uw bedrijf op onze (campagne) website
  • Logo van uw bedrijf/organisatie op het officiële T-shirt van het evenement
  • Logo van uw bedrijf/organisatie op de roeisloep die wordt gebruikt tijdens het project
  • Naamsvermelding van uw bedrijf/organisatie in onze media-uitingen
  • Vip uitnodiging voor 8 personen om de finish bij te wonen

Vrienden van Parnassia Groep

De Slag om Herstel en het project 'Roeien in Herstel' worden mede mogelijk gemaakt door de Stichting ‘Vrienden van Parnassia Groep’. Uw sponsorbijdragen worden via hen direct ingezet om Roeien in Herstel toegankelijk te maken voor nog meer cliënten en om cliënten van Parnassia
Groep te ondersteunen in hun herstelproces met andere sportieve activiteiten. Bovendien heeft de Stichting een ANBI-status, waardoor sponsoring ook voor uw organisatie fiscaal aantrekkelijk kan zijn.

Voor een sfeerimpressie kunt u een kijkje nemen op:
“de Slag om Herstel”, een mini-docu op youtube.

Enthousiast geworden?

Als u enthousiast bent geworden en de maatschappelijke relevantie van uw organisatie wilt vergroten, neem dan contact op met Koen Burgerhout via k.burgerhout@parnassiagroep.nl. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en de mogelijkheid om samen een positieve maatschappelijke impact te hebben!

QR-slag om herstel