Vacatures klinisch psycholoog

Vacatures klinisch psycholoog

regulier-werkenbijkp.png

Uitdagingen aangaan en (door)groeien in je vak doe je bij Parnassia Groep. Samen met inspirerende collega’s in kleine, vaak multidisciplinaire, teams. In een fijne werksfeer bespreek je met elkaar hoe je het verschil kunt maken voor onze cliënten. Geen dag is hetzelfde.

Bekijk onze vacatures voor klinisch psycholoog

Wij bieden je de ruimte om te doen wat nodig is, waarbij we vertrouwen op jouw deskundigheid. Deskundigheid die we ook graag inzetten om aankomende professionals supervisie te geven. We bieden je volop kansen, je moet ze wel zelf pakken. Je bent altijd welkom om een dagje mee te lopen. Wil jij meewerken aan zorg die altijd voorop loopt? Wie weet is werken bij een van onze topklinische (TOPGGz) afdelingen dan wel iets voor jou!

Klinisch psycholoog bij Parnassia Groep

Als klinisch psycholoog ben je niet alleen in staat om in complexe situaties de juiste diagnose te stellen, maar ook om snel in te schatten wanneer welke vorm van zorg noodzakelijk is. Je slaat als klinisch psycholoog een brug tussen wetenschap en praktijk, zodat nieuwe inzichten (sneller) kunnen worden geïmplementeerd.

Verder heb je managementvaardigheden waarmee je professionals aanstuurt en aankomende professionals begeleidt en supervisie geeft. We dagen je ook uit om nieuwe behandelingen of zorgprogramma’s te ontwikkelen en te evalueren. Heb jij al deze expertise in huis? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. 

Je zet je expertise in voor zowel individuele- als groepsbehandelingen en werkt veelal in multidisciplinaire teams. De inbreng van elke collega wordt gewaardeerd, we leren graag van elkaar en we vinden het belangrijk dat je kunt zijn wie je bent. 

Groeien in je vak

Wij hebben onze eigen Parnassia Groep Academie met verschillende opleidingsmogelijkheden, zoals:

Onze opleidingen worden geroemd door de visitatiecommissie. Daar zijn we best trots op. 

Deskundigheidsontwikkeling en duurzame inzetbaarheid vinden wij heel belangrijk. Daarom hebben we volop cursussen en trainingen en een goed gesorteerde bibliotheek die persoonlijke en professionele groei verder mogelijk maken.

Wat bieden wij klinisch psychologen?

Bij Parnassia Groep valt heel wat te kiezen. Kijk wat we je te bieden hebben:

  • Kleinschalige (multidisciplinaire) teams met deskundige en prettige collega’s met een prima werksfeer.
  • Het geven van begeleiding en supervisie aan onze professionele collega’s.
  • Mogelijkheden tot deelname aan wetenschappelijk onderzoek.
  • Deelname aan een specialismegroep waarin jij jouw kennis inzet om kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren en lijnen uitzet voor scholing, onderzoek en innovatie.
  • Wie weet draag je wel bij aan het verkrijgen van ons zesde TOP GGz keurmerk.
  • Een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met aantrekkelijk fiscale voordelen. Het salaris dat we gz-psychologen bieden is conform CAO ggz en afhankelijk van opleiding en werkervaring.
  • Over flexibele werktijden en parttime werken valt altijd te praten. Laat weten wat je wensen zijn.
  • We zitten verspreid over heel Nederland. Grote kans dat je dichtbij huis kunt werken. Via onze online behandelingen is thuiswerken ook een optie.

Solliciteer op onze vacatures voor klinisch psychologen

Als jij graag nuttig en betekenisvol werk doet in een professioneel (multidisciplinair) team met inspirerende collega’s en graag bijdraagt aan het continu verbeteren van onze zorg, reageer dan op een van onze vacatures. Ons recruitmentteam denkt graag met je mee waar jij het beste tot je recht komt. Neem contact met hen op om een koffiedate te plannen.

Zitten er geen geschikte vacatures bij? Meld je dan aan voor onze Job Alert.