Vacatures klinisch psycholoog

Vacatures klinisch psycholoog

regulier-werkenbijkp.png

Als klinisch psycholoog ben je bij ons aan het goede adres. Geen dag is hetzelfde, soms is het zwaar en ja, ook bij ons heb je te maken met administratieve taken, die we overigens hard aan het schrappen zijn. Daar staat tegenover dat je bij ons je zowel professioneel als persoonlijk kan blijven ontwikkelen, innovatie en onderzoek hoog op onze agenda staat, we werken met professionele kleine teams en altijd openstaan voor veranderingen die bijdragen aan nog betere patiëntenzorg. We bieden volop kansen, je moet ze wel zelf pakken.

Jouw werk als klinisch psycholoog

Als klinisch psycholoog ben je niet alleen in staat in complexe situaties de juiste diagnose te stellen, maar ook om met de informatie die voor handen is snel in te schatten wanneer welke vorm van diagnostiek noodzakelijk is. Je kunt als klinisch psycholoog een brug slaan tussen wetenschap en praktijk zodat nieuwe inzichten (sneller) kunnen worden geïmplementeerd. Verder heb je management vaardigheden waarmee je professionals aanstuurt en aankomende professionals begeleidt en supervisie geeft. Klinisch psychologen die werken bij Parnassia Groep zijn tevens opgeleid tot psychotherapeut. We dagen je ook uit om nieuwe behandelingen of zorgprogramma’s te ontwikkelen en te evalueren. Heb jij al deze expertise in huis? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Vacatures voor klinisch psycholoog

Je zet je expertise in voor zowel individuele- als groepsbehandelingen en werkt veelal in multidisciplinaire teams. Iedereen is hier gelijk aan elkaar. We hebben elkaar allemaal hard nodig om de beste zorg aan onze patiënten te leveren. De inbreng van elke collega wordt gewaardeerd, we leren graag van elkaar.

 

Wat bieden wij klinisch psychologen?

Bij Parnassia Groep valt heel wat te kiezen. Je kunt werken met verschillende doelgroepen, zoals kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Maar ook met mensen die we forensische zorg, verslavingszorg of interculturele psychiatrie bieden. Waar ligt jouw interesse? Om de juiste keuze te maken, kun je natuurlijk altijd een keer meelopen met een ambulante of klinische afdeling. Naast kleine behandelteams met een goede sfeer hebben we je nog meer te bieden. Zoals:

Gedegen opleidingen

Parnassia Groep heeft via een eigen Parnassia Groep Academie met o.a. opleidingsmogelijkheden voor:

Het praktijkgedeelte van de opleiding tot psychotherapeut, klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog wordt georganiseerd door de Parnassia Groep Academie. Het theoretische deel wordt verzorgd door de RINO in verschillende regio’s. De opleidingsplaatsen voor klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog staan open voor zowel collega’s van Parnassia Groep als voor externe kandidaten. De opleiding voor psychotherapeut is alleen toegankelijk voor collega’s van Parnassia Groep.

Onze opleidingen worden geroemd door de visitatiecommissie. Daar zijn we best trots op.

“Parnassia Groep kan als inspiratiebron dienen voor andere opleidingsinstellingen, met een sterke opleidingscultuur, duidelijke lijnen tussen de werkvloer en de P-opleiders, en veel kwalitatief sterke opleidingsplaatsen.”

Ook kun je bij ons je persoonlijk en professioneel ontwikkelen door ons steeds groeiend aantal cursussen en trainingen te volgen. Solliciteer direct op onze vacatures klinisch psycholoog.

Wetenschappelijk onderzoek en innovatie

Om bij te blijven op ons vakgebied en de beste patiëntenzorg te blijven leveren, hechten we veel waarde aan het doen van wetenschappelijk onderzoek. Niet voor niets lopen er nu ruim 150 onderzoeken en hebben we negen hoogleraren. Voor jou liggen er ook voldoende mogelijkheden om wetenschappelijk onderzoek te doen of te begeleiden. Of lever je graag een bijdrage aan een vijfde Top GGz Keurmerk? Ook voor wat betreft innovaties proberen we koploper te zijn. Zo zijn we onlangs een volledig online behandeling voor angst- en stemmingsklachten gestart: onze Digitale poli. Lijkt je dit wat? Bekijk onze banen voor klinisch psychologen.

Werken dichtbij huis

Parnassia Groep heeft ruim 550 locaties verspreid over heel Nederland, met een focus op Noord- en Zuid-Holland. Er ligt dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Dat scheelt weer reistijd. Als de werkzaamheden het toelaten, zijn er mogelijkheden om thuis te werken.

Salaris voor klinisch psycholoog

Het salaris dat we klinisch psychologen bieden is conform CAO ggz en afhankelijk van opleiding en werkervaring. Naast een goed salaris hebben we een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden met fiscale voordelen.

Vacatures voor klinisch psycholoog

We hebben uiteenlopende vacatures voor klinisch psychologen. We kunnen ons voorstellen dat met al onze verschillende specialismes en doelgroepen er veel te kiezen valt. Je kunt daarom altijd vrijblijvend meelopen met een team om de sfeer te proeven en te kijken of de werkzaamheden aansluiten bij wat bij jou past.

Laat je informeren door ons Wervingsbureau. Zitten er geen geschikte vacatures bij? En wil je bij ons werken als klinisch psycholoog? Meld je dan aan voor onze Job Alert.