Consultatie

Consultatie en collegiaal overleg

200x200+Cornelie.png
Wil je intercollegiaal overleg met een psychiater over de behandeling en medicatie van jouw patiënt? Of wil je een psychiatrisch diagnostisch consult voor jouw patiënt in jouw eigen praktijk? Vraag consultatie aan.

De patiënt hoeft niet bij ons in zorg te zijn. Bij de face-to-face diagnostische consulten blijf je als huisarts medisch eindverantwoordelijk. Jouw patiënt wordt niet bij ons ingeschreven en het consult gaat niet ten laste van diens eigen risico.

Vanuit de POH-GGZ regeling is declaratie van consultatie mogelijk. Heb je een consultatievraag, dan helpen wij je graag. Ook kunnen wij je informeren over de mogelijkheden van declaratie bij de zorgverzekeraar.

​Je kunt kiezen uit verschillende vormen van consultatie:

Intercollegiaal overleg over de behandeling en medicatie van een patiënt Intercollegiaal- of medicatieconsult ​kort, tot 15 min.
  Schriftelijke beoordeling van een (medicatie)casus ​​30 min.
Psychiatrisch diagnostisch consult Face-to-face psychiatrisch consult op een van onze locaties ​60 min.
  Face-to-face psychiatrisch consult in jouw eigen huisartsenpraktijk ​60 min. (excl. reistijd)

* Via het ‘inschrijftarief POH-GGZ' kun je bij jouw zorgverzekeraar consultatie inkopen. Als Indigo de contractering van jouw POH-GGZ met de verzekeraar verzorgt dan maakt consultatie deel uit van de mogelijkheden.

Aanvragen consultatie

Wil je meer informatie over onze consultatieservice of deze gelijk aanvragen? Neem dan contact op met de relatiemanager huisartsen in jouw regio via het Verwijzerspunt.