Consultatie

Consultatie en collegiaal overleg

200x200+Cornelie.png
Wilt u intercollegiaal overleg met een psychiater over de behandeling en medicatie van uw patiënt? Of wilt u een psychiatrisch diagnostisch consult voor uw patiënt in uw eigen praktijk? Vraag consultatie aan.

De patiënt hoeft niet bij ons in zorg te zijn. Bij de face-to-face diagnostische consulten blijft u als huisarts medisch eindverantwoordelijk. Uw patiënt wordt niet bij ons ingeschreven en het consult gaat niet ten laste van diens eigen risico.

Vanuit de POH-GGZ regeling is declaratie van consultatie mogelijk. Heeft u een consultatievraag, dan helpen wij u graag. Ook kunnen wij u informeren over de mogelijkheden van declaratie bij de zorgverzekeraar.

​U kunt kiezen uit verschillende vormen van consultatie:

Intercollegiaal overleg over de behandeling en medicatie van een patiënt Intercollegiaal- of medicatieconsult ​kort, tot 15 min.
  Schriftelijke beoordeling van een (medicatie)casus ​​30 min.
Psychiatrisch diagnostisch consult Face-to-face psychiatrisch consult op een van onze locaties ​60 min.
  Face-to-face psychiatrisch consult in uw eigen huisartsenpraktijk ​60 min. (excl. reistijd)

* Via het ‘inschrijftarief POH-GGZ' kunt u bij uw zorgverzekeraar consultatie inkopen. Als Indigo de contractering van uw POH-GGZ met de verzekeraar verzorgt dan maakt consultatie deel uit van de mogelijkheden.

Aanvragen consultatie

Wilt u meer informatie over onze consultatieservice of deze gelijk aanvragen? Neem dan contact op met de accountmanager verwijzers in uw regio via het Verwijzerspunt.