Praktijkondersteuning

Praktijkondersteuning GGZ

200x200+Cornelie.png
Jij hebt een belangrijkere rol in het herkennen, behandelen en waar nodig verwijzen van jouw cliënten. Om je hierbij te helpen is het mogelijk om bij de zorgverzekeraar e-health, consultatie, triage en preventie voor de huisartsenzorg in te kopen via het zogeheten ‘inschrijftarief POH-GGZ'. Indigo (onderdeel van Parnassia Groep) biedt je de mogelijkheid om naast het inhuren van een medewerker POH-GGZ deze diensten in te kopen.

Het volledige POH-GGZ pakket van Indigo bestaat uit de volgende onderdelen:

Op welke manieren kun je beschikken over Praktijkondersteuning GGZ?

Afhankelijk van de al dan niet aanwezige samenwerkingsvorm gelden verschillende varianten;

  • Indigo verzorgt voor jou de contractering van de module POH-GGZ bij de verzekeraar. Dan zijn de uren POH-GGZ medewerker, e-health, consultatie, triage en preventie daarbij inbegrepen.
  • Verzorg je zelf de contractering bij de zorgverzekeraar? Dan kun je aanvullend de uren POH-GGZ medewerker vergoeding aanvragen voor e-health, consultatie, triage en preventie.
  • Als je geen POH-GGZ van Indigo afneemt kun je wel gewoon gebruikmaken van e-health, consultatie, triage en preventie. Neem dan contact met ons op, zodat wij hierover nadere afspraken met je kunnen maken.

Meer weten?

Wil je een POH-GGZ in jouw huisartsenpraktijk? Heb je vragen? Wil je een oriënterend gesprek? Neem dan vrijblijvend contact op met het Verwijzerspunt.