Parnassia Groep portaal

Parnassia Groep portaal

twee+vrouwen+kijken+naar+tablet+en+pc.jpg

Benieuwd hoe het met jouw cliënt gaat? Wie zijn of haar behandelaar is? Welke diagnose en medicatie hij heeft gekregen? Een veelgehoorde wens van huisartsen: transparantie in de ggz. Daarom heeft Parnassia Groep sinds 2017, als eerste in Nederland, speciaal voor huisartsen en POH-GGZ een portaal ontwikkeld. Hiermee krijg je direct inzage in de status van jouw cliënt.

Voordelen van Parnassia Groep portaal

We zetten de voordelen graag voor je op een rij;

  • Direct, digitaal en in een veilige omgeving informatie uitwisselen!
  • De cliënt status: de diagnose van jouw cliënt en de status van de behandeling, zoals de datum van intake en de eerstvolgende afspraak.*
  • Actueel medicatie-inzicht: medicatiegegevens inzien van cliënten in zorg bij Parnassia Groep (onder patiënt status).
  • De regiebehandelaar van jouw cliënt zien: zijn/haar contactgegevens en op welke locatie jouw cliënt in behandeling is (onder patiënt status).

Bekijk de video. Dan zie je gelijk wat je waar vindt in VIP-Live en hoe je het gebruikt.

 

Al 1500 huisartsen maken actief gebruik van het portaal!

Jij of jouw POH-GGZ kan direct vanuit jouw eigen huisartsinformatiesysteem (HIS) in het Parnassia Groep portaal, omdat het een VIP-Live applicatie is. Inmiddels maken al 1500 huisartsen en POH-GGZ gebruik van de voordelen.

“Het Parnassia Groep portaal bevordert de samenwerking tussen mij en de ggz. Ik weet waar mijn cliënten binnen Parnassia Groep zich bevinden, omdat ik direct vanuit mijn HIS inzicht heb in de status van mijn cliënt. Ook kan ik de behandelaar nu rechtstreeks bereiken. Heel handig.”

Aldus, Barbara den Doelder, huisarts in Rijswijk en verbonden aan Stichting Huisartsen Ondersteuning Praktijkorganisatie (SHOP), onderdeel van de Huisartsen Kring Haaglanden.

Nog meer voordelen  Parnassia Groep portaal voor verwijzers

Wist je bijvoorbeeld dat je via het portaal ook kunt:

  • Verwijzen: je kunt jouw cpiënt direct doorverwijzen naar Parnassia Groep.
  • Consulteren: direct digitaal een vraag stellen aan onze psychiaters en GZ-psychologen.
  • Aanmelden: Ook voor een e-health cursus of module: denk aan een online zelfhulpmodule, zoals piekeren, gezond slapen of ontspannen. Of ze aanmelden voor een preventiecursus, zoals die ook op www.indigowest.nl staan.
  • Het ggz-profiel van jouw praktijk zien: een totaaloverzicht van jouw verwijzingen naar Parnassia Groep: Basis GGZ, Specialistische GGZ, ziektebeeld en demografische gegevens (ook wel verwijzersinformatieservice genaamd).

Handleiding Parnassia Groep portaal

Kom je er met de bovenstaande video nog niet helemaal uit? Of wil je weten hoe je vanuit jouw HIS in het Parnassia Groep portaal komt? Hoe alles precies werkt? Lees dan de handleiding. Je kunt ook meer lezen in de flyer.

Met de ontwikkeling van het Parnassia Groep portaal is een belangrijke en innovatieve stap gezet naar betere informatie over patiënten in zorg bij Parnassia Groep.