Parnassia Groep portaal

Parnassia Groep portaal

twee+vrouwen+kijken+naar+tablet+en+pc.jpg

Benieuwd hoe het met uw patiënt gaat? Wie zijn of haar behandelaar is? Welke diagnose en medicatie hij (heeft) gekregen? Een veelgehoorde wens van huisartsen: transparantie in de ggz. Daarom heeft Parnassia Groep sinds 2017, als eerste in Nederland, speciaal voor huisartsen en POH-GGZ een portaal ontwikkeld. Hiermee krijgt u direct inzage in de status van uw patiënt.

Voordelen van Parnassia Groep portaal

We zetten de voordelen graag voor u op een rij;

  • Direct, digitaal en in een veilige omgeving informatie uitwisselen!
  • De patiënt status: de diagnose van uw patiënt en de status van de behandeling, zoals de datum van intake en de eerstvolgende afspraak.*
  • Actueel medicatie-inzicht: medicatiegegevens inzien van patiënten in zorg bij Parnassia Groep (onder patiënt status).
  • De regiebehandelaar van uw patiënt zien: zijn/haar contactgegevens en op welke locatie uw patiënt in behandeling is (onder patiënt status).

Bekijk de video. Dan ziet u gelijk wat u waar vindt in VIP-Live en hoe u het gebruikt.

 

Al 1500 huisartsen maken actief gebruik van het portaal!

U of uw POH-GGZ kan direct vanuit uw eigen huisartsinformatiesysteem (HIS) in het Parnassia Groep portaal, omdat het een VIP-Live applicatie is. Inmiddels maken al 1500 huisartsen en POH-GGZ gebruik van de voordelen.

 “Het Parnassia Groep portaal bevordert de samenwerking tussen mij en de GGZ. Ik weet waar mijn patiënten binnen Parnassia Groep zich bevinden, omdat ik direct vanuit mijn HIS inzicht heb in de status van mijn patiënt. Ook kan ik de behandelaar nu rechtstreeks bereiken. Heel handig ”

Aldus, Barbara den Doelder, huisarts in Rijswijk en verbonden aan Stichting Huisartsen Ondersteuning Praktijkorganisatie (SHOP), onderdeel van de Huisartsen Kring Haaglanden.

Nog meer voordelen  Parnassia Groep portaal voor verwijzers

Wist u bijvoorbeeld dat u via het portaal ook kunt:

  • Verwijzen: u kunt uw patiënt direct doorverwijzen naar Parnassia Groep.
  • Consulteren: direct digitaal een vraag stellen aan onze psychiaters en GZ-psychologen.
  • Aanmelden: Ook voor een e-health cursus of module: denk aan een online zelfhulpmodule, zoals piekeren, gezond slapen of ontspannen. Of ze aanmelden voor een preventiecursus, zoals die ook op www.indigowest.nl staan.
  • Het ggz-profiel van uw praktijk zien: een totaaloverzicht van uw verwijzingen naar Parnassia Groep: Basis GGZ, Specialistische GGZ, ziektebeeld en demografische gegevens (ook wel verwijzersinformatieservice genaamd).

Handleiding Parnassia Groep portaal

Komt u er met de bovenstaande video nog niet helemaal uit? Of wilt u weten hoe u vanuit uw HIS in het Parnassia Groep portaal komt? Hoe alles precies werkt? Lees dan de handleiding. U kunt ook meer lezen in de flyer.

Met de ontwikkeling van het Parnassia Groep portaal is een belangrijke en innovatieve stap gezet naar betere informatie over patiënten in zorg bij Parnassia Groep.

Vragen of interesse?

Ik kom graag bij u langs voor een uitgebreide toelichting! Neemt contact met mij op: Marike van Horik, Accountmanager Verwijzers T 06 51 84 75 09.