POH-medewerker

POH-GGZ medewerker

200x200+Cornelie.png

Op zoek naar een medewerker POH-GGZ voor uw praktijk? Kies voor een detachering via Indigo.

Onze POH-GGZ’s zijn goed opgeleid, hebben toegang tot een groot netwerk en nemen u ook voor een specifieke doelgroep het werk uit handen.

Wat doet een POH-GGZ van Indigo voor uw huisartsenpraktijk?

De POH-GGZ neemt u werk uit handen rondom de zorg en begeleiding van patiënten met psychische en psychosociale klachten. Daarnaast kunnen onze POH-GGZ’s door hun kennis van zorg in de regio helpen bij het opbouwen en onderhouden van een verwijsnetwerk. Ook bij het begeleiden van specifieke doelgroepen komt onze POH-GGZ goed van pas.

Detachering van praktijkondersteuners huisartsenpraktijk

Indigo werkt met verschillende huisartsen samen. Dit doen wij altijd op basis van detachering. U hoeft een POH-GGZ van Indigo in uw praktijk dus niet in dienst te nemen.

Waarom een POH-GGZ van Indigo?

 • Goed opgeleid
  De praktijkondersteuners van Indigo hebben de juiste papieren en krijgen aanvullende opleidingen. Ze zijn allemaal geschoold om kortdurende behandelingen uit te voeren en te diagnosticeren. Daarnaast hebben ze actuele kennis van e-health en toegang tot het e-health-aanbod van Parnassia Groep.
 • Veel ervaring
  Ze hebben ervaring met werken in de eerste lijn en in de huisartsenpraktijk. Ze werken volgens matched-care, dus zoeken altijd de best passende zorg.
 • Groot actueel netwerk
  Ze kennen de actuele sociale kaart in de regio, hebben een uitgebreid netwerk en een goede verwijsrelatie naar andere zorgaanbieders in de eerste of tweede lijn. Verwijzen gaat hierdoor soepel en snel. Ook kunnen ze een psychiater inschakelen voor advies.
 • Preventie
  Ze hebben toegang tot een uitgebreid Indigo preventieaanbod waar u ook toegang tot krijgt.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een POH-GGZ in uw praktijk? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de accountmanager verwijzers in uw regio via het Verwijzerspunt.