POH-medewerker

POH-GGZ medewerker

Op zoek naar een medewerker POH-GGZ voor jouw praktijk? Kies voor een contract via Indigo. Dat kan ook een specifieke POH-GGZ jeugd zijn.

Onze POH-GGZ’s zijn goed opgeleid, hebben toegang tot een groot netwerk en nemen je ook voor een specifieke doelgroep werk uit handen.

Wat doet een POH-GGZ van Indigo voor jouw huisartsenpraktijk?

De POH-GGZ neemt je werk uit handen rondom de zorg en begeleiding van cliënten met psychische en psychosociale klachten. Daarnaast kunnen onze POH-GGZ’s door hun kennis van zorg in de regio helpen bij het opbouwen en onderhouden van een verwijsnetwerk. Ook bij het begeleiden van specifieke doelgroepen komt onze POH-GGZ goed van pas.

Voordelen en de kracht van een POH-GGZ

Benieuwd naar wat een POH-GGZ in de praktijk precies doet? Wat de meerwaarde is en hoe ze flexibel inspringen op ontwikkelingen (zoals corona)? Lees de interviews met collega’s Willem Eijsbroek en Dewi Gundlach

Detachering van praktijkondersteuners huisartsenpraktijk

Indigo werkt met verschillende huisartsen samen. Dit doen wij altijd op basis van detachering. Je hoeft een POH-GGZ van Indigo in jouw praktijk dus niet in dienst te nemen.

Waarom een POH-GGZ van Indigo?

 • Goed opgeleid
  De praktijkondersteuners van Indigo hebben de juiste papieren en krijgen aanvullende opleidingen. Ze zijn allemaal geschoold om kortdurende behandelingen uit te voeren en te diagnosticeren. Daarnaast hebben ze actuele kennis van e-health en toegang tot het e-health-aanbod van Parnassia Groep.
 • Veel ervaring
  Ze hebben ervaring met werken in de eerste lijn en in de huisartsenpraktijk. Ze werken volgens matched-care, dus zoeken altijd de best passende zorg.
 • Groot actueel netwerk
  Ze kennen de actuele sociale kaart in de regio, hebben een uitgebreid netwerk en een goede verwijsrelatie naar andere zorgaanbieders in de eerste of tweede lijn. Verwijzen gaat hierdoor soepel en snel. Ook kunnen ze een psychiater inschakelen voor advies.
 • Preventie
  Ze hebben toegang tot een uitgebreid Indigo preventieaanbod waar jij ook toegang tot krijgt.

Meer informatie?

Ben je op zoek naar een POH-GGZ in jouw praktijk? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de relatiemanager huisartsen in jouw regio via het Verwijzerspunt.