Toegankelijkheidsverklaring

Toegankelijkheidsverklaring

Digitale toegankelijkheid heeft als doel mensen met beperkingen te helpen in het gebruik van digitale informatie. Met beperkingen doelen we op onder andere blindheid of niet goed kunnen zien, doofheid of niet goed kunnen horen, moeilijk kunnen lezen of praten of combinaties hiervan.

Als cliënt bij Parnassia Groep krijg je na aanmelding mogelijk toegang tot ons online cliëntenportaal Engage, ontwikkeld door Philips VitalHealth. Vanuit Engage kan je online (e-health) programma’s volgen als onderdeel van jouw behandeling. Wij bieden programma’s aan van verschillende leveranciers.

We vinden het belangrijk dat iedereen zonder problemen gebruik kan maken van de mogelijkheden van onze website, ons portaal en de aangeboden e-health programma’s op het online platform van onze leveranciers. Daarom werken wij samen met partijen die hier blijvende aandacht voor hebben. Voor al onze leveranciers staat hieronder een verwijzing naar hun toegankelijkheidsverklaring voor meer informatie.

Deze verklaring geldt voor:

  • Engage (cliëntenportaal van Parnassia Groep)
  • Karify ((leverancier online behandelplatform)
  • Minddistrict (leverancier e-health modules)
  • NewHealth Collective (leverancier e-health modules)
  • Nice Day (leverancier online behandelplatform)
  • Therapieland (leverancier e-health modules)
  • Valamis (leverancier websites)

We zijn er ons van bewust dat we nog een aantal belangrijke verbeteringen moeten doorvoeren om goed toegankelijk te zijn voor mensen met beperkingen. Tips en feedback hierover zijn van harte welkom. Je kan deze sturen naar online@parnassiagroep.nl.

Wil je meer weten over digitale toegankelijkheid? Raadpleeg dan de website van DigiToegankelijk.