Hoe helpen wij bij verslaving?

Hoe helpen wij bij verslaving?

200x200+Gerard+Alderliefsten.png
"Verslaving verdient begrip. Voor sommigen is het een enorme opdracht om controle over het gebruik en het hele leven te krijgen. De hersenen zijn geëtst en terugval moeten we incalculeren en met goede zorg omgeven", zegt Gerard Alderliefsten, verslavingsarts bij Brijder.

Niet elke verslaving is hetzelfde en daarom geven we u graag meer uitleg over alle verslavingsproblematiek waarvoor u bij u ons terecht kunt. De behandeling begint meestal bij het (h)erkennen van een verslaving. Daarom gaat u eerst naar uw huisarts als u klachten heeft. De huisarts geeft u een verwijsbrief voor verder onderzoek. Ons behandelteam onderzoekt uw klachten. Na dit onderzoek stellen onze hulpverleners in overleg met u vast welke behandeling het beste bij uw klachten past. U komt dan terecht bij één van de onderdelen van Parnassia Groep.

Kortdurende hulp, Basis GGZ

Specialistische hulp

Brijder behandelt verslavingsproblemen in de regio Rijnmond, Noord-Holland en Haaglanden. Ook doet Brijder online behandelingen.

Triora is een verslavingskliniek voor alcohol, drugs, gokken en gamen waar zelfhulp en ervaringsdeskundigheid een belangrijke rol spelen. De behandeling bij Triora start met een kortdurende intensieve klinische behandeling van zes weken. Soms is ambulante behandeling mogelijk. Meer informatie krijgt u via 088 358 37 41 of kijk op de website van Triora.

PsyQ bij seksverslaving
Wanneer u verslaafd bent aan seks of porno kunt u terecht bij PsyQ Seksuologie.