Opleidingsplaatsen

Stage lopen bij Parnassia Groep

Stage lopen bij Parnassia Groep is kiezen voor dé specialist in geestelijke gezondheid. Bij ons heb je veel stagemogelijkheden: in de patiëntenzorg, in ondersteunende functies en in onderzoek.

De stagiaires Giti, Kevin, Denise en Demi vertellen over hun stage in een kliniek, bij een FACT-team, sociale dagbesteding en wonen. De ggz is zo gek nog niet!

Volop mogelijkheden

Mensen hulp bieden bij het aanpakken van hun psychische problemen; dat is waar alle collega’s van Parnassia Groep zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten. Met ongeveer 14.500 deskundige zorgprofessionals en ondersteuners bieden we geestelijke gezondheidszorg aan jongeren, volwassenen en ouderen. Dat doen we bij onze verschillende zorgbedrijven, zoals verslavingszorg, volwassenenpsychiatrie of kinder- en jeugdpsychiatrie.

Stagiaires zijn bij ons meer dan welkom. We bieden volop stagemogelijkheden voor mbo-, hbo- en wo-studenten, in verschillende regio’s. Je kunt stage lopen in de cliëntenzorg of op een ondersteunende afdeling. Je kunt ook een onderzoeksstage doen.  

Ook voor middelbare scholieren die een maatschappelijke of beroepsoriënterende stage moeten lopen, is Parnassia Groep een leerzame plek.

Ben jij onze nieuwe stagiaire?

Interesse in een stage? Klik dan op de stageplaats die bij jou past en vul je gegevens in door op de knop 'solliciteer direct' te klikken.

Tijdens je stage krijg je begeleiding van gediplomeerde werkbegeleiders met dezelfde (beroeps)achtergrond. Zij houden rekening met je stageopdrachten, competenties en leerpunten. Je krijgt een stagevergoeding volgens de stageregeling en CAO GGZ.

Je kunt gebruik maken van de verschillende faciliteiten van Parnassia Groep. Zo kun je deelnemen aan lezingen over het vak en gebruik maken van de bibliotheek met veel vakliteratuur. Je hebt ook toegang tot het Leerportaal van de Parnassia Groep Academie met een ruim aanbod aan (online) trainingen en cursussen.

Officieel erkend

Onze opleidingsplaatsen zijn officieel erkend door SBB, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.

Meer informatie

Wil je meer weten over je mogelijkheden, neem dan contact op met:

Stagebureau
Dadelplein 1
2552 DS Den Haag
T 088 357 03 37 (ma, di, do, vrij: 9.00-16.00 uur; woensdag gesloten)
E stagebureau@parnassiagroep.nl

Wij zijn ook te bereiken via WhatsApp