Paginakop - apps

Superbrains

200+x+200+superbrains.png
Superbrains is een app voor mensen met ADHD of ADD. Rutger den Hollander, ervaringsdeskundige en eigenaar, kwam met het idee voor Superbrains en ontwikkelde de app in samenwerking met PsyQ. Hij wilde een app maken voor mensen met AD(H)D, waarmee ze echt geholpen worden. Zodat je niet alleen adviezen krijgt, maar zelf aan de slag kan en vooruitgang ziet.

Hoe werkt de app?

In de app kun je zelf de doelen waaraan je wilt werken. Binnen Parnassia Groep wordt de app gebruikt bij cliënten met ADHD of ADD die in behandeling zijn bij PsyQ of Antes. De app geeft tips, steun en reminders zodat je bepaalde gewoontes kunt aanleren, zoals tanden poetsen of op tijd naar bed gaan. Met de app kunnen behandelaars je volgen om te zien of je écht doet wat je hebt afgesproken, zoals medicatie nemen of op tijd komen voor een afspraak. Lukt dat niet, dan kan de behandelaar je een berichtje sturen en je coachen. Zo heb je meer kans op succesvolle behandeling. Daarnaast is er via de community in de app ook de mogelijkheid om te chatten met lotgenoten om tips en ervaringen te delen.

Met Superbrains haal je het beste uit jezelf dankzij de persoonlijke toolbox, habits en coaching. Het doel is je hersenen in de supermodus te krijgen, zodat je optimaal profiteert van jouw eigen unieke talenten. Met Super Brains word jij baas in eigen brains!

App downloaden

Ook als je niet in behandeling bent, kun je de app gebruiken. De app is te downloaden voor Android en iPhone.