Paginakop - apps

Superbrains

Superbrains is een app waarmee je zelf aan de slag kan om je mentale gezondheid te verbeteren. De app ondersteunt je voor, tijdens en na de behandeling op een laagdrempelige manier.

Inzet app Superbrains bij Parnassia Groep

De app is mede ontwikkeld door Parnassia Groep en zet op een slimme manier ervaringsdeskundigen in, biedt (dagelijkse) oefeningen en geeft praktische en nuttige informatie die helpend kan zijn. Voordat je met de app aan de slag gaat, kun je een webinar en een starttraining volgen. Dat helpt je om het maximale resultaat uit de app te halen. Met Superbrains word jij baas in eigen brains! Ook heb je regelmatig contact met een ervaringsdeskundige die jou begeleidt.

Een reactie van een gebruiker van Superbrains: Dankzij de community groepen en de tracking tools is het me gelukt om op eigen kracht de alcohol te laten staan en nuchter te blijven.

Wachtlijst

Als je in zorg komt bij één van de merken van Parnassia Groep, dan kom je mogelijk in aanmerking voor de app. Je wordt in dat geval gebeld door een medewerker van het Centraal Aanmeld Team. Maar ook als je niet op de wachtlijst staat of niet wordt gebeld, kun je zelf aan de slag met Superbrains.

Eigen risico verzekering

Het is belangrijk om te weten dat het gebruik van Superbrains gevolgen kan hebben voor het bedrag dat je zelf moet betalen. Dit is afhankelijk van de totale zorgkosten die je dit jaar maakt. De medewerkers van het Centraal Aanmeld Team kunnen je hierover informeren.

Meer info: www.superbrains.nl

App downloaden

De app is te downloaden voor Android en iPhone.