Online hulp

Online behandeling

regulier-vrouw-laptop-telefoon2.png

Zit je niet lekker in je vel of heb je psychische hulp nodig? Laat je psychische problemen niet erger worden dan nodig is. Ga er direct mee aan de slag. Als je mentaal fit bent, sta je positiever in het leven, heb je minder last van stress en kun je je problemen beter aanpakken.

Wij geven je graag tips om je mentale fitheid te vergroten en psychische klachten te voorkomen of op tijd aan te pakken. Kom je er zelf niet uit en staan je klachten je dagelijkse leven in de weg? Zoek dan hulp en ga naar je huisarts. Wacht daarmee niet te lang, voorkom dat je problemen erger worden. Kijk voor meer informatie op ‘Hoe wij helpen’. Je kunt bij ons online een behandeling starten of een behandeling volgen op één van onze locaties. Kijk hieronder welk aanbod wij hebben voor een volledig online of een gedeeltelijk online behandeling.

Zelf aan de slag met je probleem. Wij hebben een ruime selectie aan online behandelingen. Het is bij ons mogelijk om een deel van de behandeling online te volgen of om de behandeling helemaal online te doen. Ook zijn er programma’s zonder en met begeleiding van een hulpverlener. Daarnaast bieden we een aantal smartphone- en tabletapps aan ter ondersteuning van je behandeling.

Volledige online behandeling met behandelaar

Wij bieden verschillende online behandelingen waarbij je contact hebt met je behandelaar via beeldbellen en chat. Je kunt je behandeling overal volgen via je smartphone of tablet waar je ook bent.

Bekijk ons aanbod

Anonieme online behandeling

Durf je uit angst of schaamte geen professionele hulp te zoeken voor je psychische klachten of verslaving? Indigo biedt gratis, anoniem en professionele behandeling voor angst-, paniek- en depressieve klachten. Daarnaast bieden we hulp bij het grip krijgen op alcoholgebruik voor 55-plussers.

Bekijk ons aanbod

E-health modules (deel van de behandeling online)

Je volgt je behandeling bij één van onze vestigingen. Daarnaast heb je toegang tot ons online platform. Wij hebben meer dan 100 e-health modules beschikbaar. Na aanmelding ontvang je inloggegevens. Je kunt direct aan de slag met een aantal online zelfhulpmodules in afwachting van je behandeling of tijdens je behandeling.

Bekijk ons aanbod

Smartphone- en tabletapps

Daarnaast bieden wij een aantal smartphone- en tabletapps aan ter ondersteuning van je behandeling.

Bekijk ons aanbod