Online hulp

Online behandeling

200x200+vrouw+aan+telefoon+achter+laptop.png

Zelf aan de slag met je probleem. Wij hebben een ruime selectie aan online behandelingen. Het is bij ons mogelijk om een deel van de behandeling online te volgen of om de behandeling helemaal online te doen. Ook zijn er programma’s zonder en met begeleiding van een hulpverlener. Daarnaast bieden we een aantal smartphone- en tabletapps aan ter ondersteuning van je behandeling.

Volledige online behandeling met behandelaar

Wij bieden verschillende online behandelingen waarbij je contact hebt met je behandelaar via beeldbellen en chat. Je kunt je behandeling overal volgen via je smartphone of tablet waar je ook bent.

Bekijk ons aanbod

Anonieme online behandeling

Durf je uit angst of schaamte geen professionele hulp te zoeken voor je psychische klachten of verslaving? Indigo biedt gratis, anoniem en professionele behandeling voor angst-, paniek- en depressieve klachten. Daarnaast bieden we hulp bij het grip krijgen op alcoholgebruik voor 55-plussers.

Bekijk ons aanbod

E-health modules (deel van de behandeling online)

Je volgt je behandeling bij één van onze vestigingen. Daarnaast heb je toegang tot ons online platform. Wij hebben meer dan 100 e-health modules beschikbaar. Na aanmelding ontvang je inloggegevens. Je kunt direct aan de slag met een aantal online zelfhulpmodules in afwachting van je behandeling of tijdens je behandeling.

Bekijk ons aanbod

Smartphone- en tabletapps

Daarnaast bieden wij een aantal smartphone- en tabletapps aan ter ondersteuning van je behandeling.

Bekijk ons aanbod