App Project Network

Project Network

200x200+project+network.png

Vrienden en familie zijn belangrijk en maken ons gelukkiger, weerbaarder en gezonder. Zo’n netwerk krijgen we niet vanzelf, daar moeten we voor werken. Voor sommigen is het onderhouden van hun netwerk lastig. De app van Project Netwerk ondersteunt hierbij.  

Gedurende zes weken ga je actief aan de slag met je sociale netwerk. Tijdens deze zes weken werk je aan de frequentie van contactmomenten, de kwaliteit van contactmomenten en leer je meer over vriendschap.

Waaruit bestaat de app?

In de app kan je een overzicht maken van jouw sociale netwerk. Uit wie bestaat je netwerk en hoe dichtbij of veraf staan deze mensen van jou? Je stelt voor ieder persoon in je netwerk doelen in: hoe vaak wil je deze persoon spreken? Je kiest een frequentie per dag, week of maand. Zodra je contact hebt gehad met iemand uit jouw netwerk, rapporteer je dit eenvoudig in de app. In een rapport sla je op wanneer je iemand sprak, wat de vorm van het contact was en wie het initiatief nam. Ook beoordeel je de kwaliteit van de contactmomenten en het sociale netwerk. De resultaten vind je terug in de app. Hier leer je ook meer over de voortgang die je hebt gemaakt. En er zit een dossier in met belangrijke informatie over vriendschappen. Hoe hou je vriendschappen in stand? En wat doe je als je al lange tijd geen contact meer hebt opgenomen met een vriend?