Over ons

regulier-werkenbijdaarom.png

Wat je doet, doet ertoe. Jouw professie en passie maken elke dag het verschil voor onze cliënten met psychische en -verslavingsproblemen. In 2018 hebben we meer dan 180.000 cliënten met onze zorg ondersteund in hun herstel. Om elke dag zorg te bieden die een cliënt nodig heeft, investeert Parnassia Groep graag in haar collega’s. Ruim 13.500 toppers in hun vak.

Bekijk onze vacatures

Weten of wij ook een passende baan voor jou hebben? Bekijk onze vacatures. Of neem contact op met het Wervingsbureau. Zij denken graag met jou mee waar jij het beste tot je recht komt. Een dagje met een afdeling meelopen kan natuurlijk ook altijd.

Op dit moment zijn we vooral op zoek naar psychiaters, verslavingsartsen, aniossen, gz-psychologen, klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen.

Jouw mogelijkheden

Er zijn verschillende reden die het interessant maken om te werken bij Parnassia Groep. Hier jouw voordelen op een rijtje:

Werk dichtbij huis

We zijn de grootste ggz aanbieder in Nederland en hebben 500 locaties verspreid over heel Nederland. De meeste locaties vind je in Noord-Holland, Haaglanden en Rijnmond. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt waar jij jouw deskundigheid in kunt zetten.

Alle specialismes onder één dak

Kinderen, adolescenten en volwassenen hebben allemaal uiteenlopende hulpvragen en wensen. Om daarin te voorzien bieden we verschillende specialismen en uiteenlopend aanbod. Van preventie, ambulante behandelingen, klinische opnames, wijkgericht werken tot online aanbod. Waar kom jij het beste tot je recht? Er zijn volop uitdagingen bij ons. De ggz is zo gek nog niet.

Persoonlijke en professionele groei

Alles wat wij doen, doen wij vanuit onze drie kernwaarden: deskundig, respectvol en optimistisch. We werken altijd aan verbetering en verleggen continu onze grenzen om de ggz in Nederland beter te maken. Doe je met ons mee?

Om jouw kennis verder te ontwikkelen, hebben we een ruim aanbod aan (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden via onze eigen Parnassia Groep Academie en denken we ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij bepaalt welke richting je op wilt en hoe je kunt bijdragen aan verbeteringen. Naast onze goede opleidingsklimaat, bieden we je passende arbeidsvoorwaarden.

Inhoudelijke experts staan voor je klaar

Je werkt in kleine behandelteams met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. De sfeer is goed. We helpen elkaar waar nodig. En weet dat we 18 specialismegroepen met inhoudelijke experts hebben. Zij denken graag met je mee. Naast kennis en consultatie zetten deze experts lijnen uit voor scholing, onderzoek en innovatie.

Ruimte voor onderzoek en innovatie

Vind je dat het anders kan? Er liggen voor jou als professional veel kansen om je hard te maken voor belangrijke thema’s binnen de zorg en bij te dragen aan innovatie, (wetenschappelijk) onderzoek en topklinische zorg. Momenteel werken we aan meer dan 150 onderzoeken.

Eigen regie

Wij gaan uit van de mogelijkheden van onze patiënten in plaats van zijn beperkingen. De patiënt bepaalt bij ons wat hij nodig heeft in zijn herstel. Hij heeft de regie. Wij bieden onze collega’s de ruimte om hier zo goed mogelijk op aan te sluiten. Door de eigen regie die collega’s in het werk ervaren, ontstaan mooie initiatieven. Deze stimuleren wij graag door eens in de twee jaar de PG-prijs uit te reiken voor de beste innovatie in de zorg. Jouw bijdrage doet er toe.

Betere zorg door diversiteit

Wij omarmen diversiteit en bieden gelijke kansen aan iedereen. Alleen in een werkomgeving waarin ruimte is voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze cliënten en succesvol zijn. Jouw talent wordt gezien, gewaardeerd en benut.

Gunstige arbeidsvoorwaarden

Je plukt de voordelen van de grootschalige organisatie die we zijn. Denk aan de vele onderzoek- en opleidingsmogelijkheden die we je bieden. Tegelijkertijd ervaar je de goede sfeer van kleinschalige teams.

Naast een goed salaris conform cao GGZ profiteer je van fiscale voordelen, hebben we veel aandacht voor vitaliteit en jouw loopbaan. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden. En weet dat Parnassia Groep zich hard maakt voor duurzaamheid. In al onze bouw- en verbouwplannen passen we zoveel mogelijk milieu- en energiebesparende technieken toe.

Aan de slag

Stel een Job alert in als je graag bij ons wilt werken, maar nu geen passende functie vindt. Als je nog niet precies weet waar je bij ons wil werken, dan kun je via ons Flexpunt ingezet worden bij verschillende afdelingen. Of loop stage en kijk wat bij je past. Een dagje met een afdeling meelopen, is natuurlijk ook altijd mogelijk. En natuurlijk denkt ons Wervingsbureau graag met je mee waar jij het beste tot je recht komt.

Nog vragen?

Geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Bekijk onze vacatures of neem contact op met Team Recruitment.