Jouw mogelijkheden

Over ons

200x200+jonge+man+die+lacht.png

Wat je doet, doet ertoe. Jouw professie en passie maken elke dag het verschil voor onze patiënten met psychische en -verslavingsproblemen. In 2016 hebben we meer dan 160.000 patiënten met onze zorg ondersteund in hun herstel. Om elke dag zorg te bieden die een patiënt nodig heeft,  investeert Parnassia Groep graag in haar collega’s. Ruim 10.500 toppers in hun vak.

Weten of wij ook een passende baan voor jou hebben? Bekijk onze vacatures.

Op dit moment zijn we vooral op zoek naar Gz-psychologen, psychiaters, klinisch psychologen, Psychotherapeuten, verpleegkundig specialisten en verslavingsartsen.

Grootste aanbieder in de ggz

We zijn de grootste ggz aanbieder in Nederland en hebben locaties verspreid over heel Nederland. De meeste locaties vind je in Noord-Holland, Haaglanden en Rijnmond. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt waar jij jouw deskundigheid in kunt zetten. Onze zorg bieden we vanuit kleine teams met verschillende disciplines. Samen met het netwerk van de patiënt zorgen we ervoor dat hij er niet alleen voor staat.

We zijn er voor iedereen

Kinderen, adolescenten, volwassenen hebben allemaal een uiteenlopende hulpvragen en wensen. Om daarin te voorzien bieden we verschillende specialismen en uiteenlopend aanbod. Van preventie, korte en langere behandelingen, online aanbod tot begeleiding in de wijk. Waar kom jij het beste tot je recht? Er zijn volop uitdagingen bij ons. Je hoeft je niet snel te vervelen.

Deskundig, respectvol en optimistisch

Alles wat wij doen, doen wij vanuit onze drie kernwaarden: deskundig,  respectvol en optimistisch. We werken altijd aan verbetering en verleggen continu onze grenzen om de ggz  in Nederland beter te maken. Doe je met ons mee?

Jij bent met jouw eigen kennis en ervaring heel belangrijk voor ons. Om jouw kennis verder te ontwikkelen, hebben we ruim aanbod aan (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden tot het doen van onderzoek. Jij bepaalt welke richting je op wilt en hoe je kunt bijdragen aan verbeteringen. Naast onze goede opleidingsklimaat, bieden we je passende arbeidsvoorwaarden.

Eigen regie

Wij gaan uit van de mogelijkheden van onze patiënten in plaats van zijn beperkingen. De patiënt bepaalt bij ons wat hij nodig heeft in zijn herstel. Hij heeft de regie. Wij bieden onze collega’s de ruimte om hier zo goed mogelijk op aan te sluiten. Door de eigen regie die collega’s in het werk ervaren, ontstaan mooie initiatieven. Deze stimuleren wij graag door eens in de twee jaar de PG-prijs uit te reiken voor de beste innovatie in de zorg. Jouw bijdrage doet er toe.

Geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Bekijk onze vacatures of neem contact op met ons Wervingsbureau: wervingsbureau@parnassiagroep.nl of 088- 357 7096.