Nieuws

Componence Asset List

05 januari 2016

250x198+grip+op+klachten.png
Het IJsselland Ziekenhuis en Parnassia Groep hebben hun samenwerking ten behoeve van de laboratoriumdiagnostiek een nieuwe impuls gegeven. Beide organisaties hebben in december 2015 een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst getekend.

Optimale zorg

Voor patiënten van Parnassia Groep in regio Rijnmond betekent dit optimale zorg op het gebied van de laboratoriumonderzoek in de directe omgeving van de patiënt. Het biedt patiënten alle vrijheid om zich dicht in de buurt van hun woon- of verblijfplaats te laten prikken.

Sinds 2012 wordt alle laboratoriumonderzoek van Parnassia Groep uitgevoerd door het veelzijdige laboratorium van het IJsselland Ziekenhuis in samenwerking met Star-MDC.

Parnassia Groep heeft hiermee een uitgebreide laboratoriumservice tot haar beschikking,  zoals bloedafname bij klinische en ambulante patiënten,  de mogelijkheid tot spoedonderzoek - 24 uur per dag, 7 dagen per week -  en de mogelijkheid om laboratoriumspecialisten op ieder moment te consulteren.

Ook kan Parnassia Groep nu gebruik maken van de recent ontwikkelde mogelijkheden om digitaal laboratoriumonderzoek bij het laboratorium van het IJsselland Ziekenhuis aan te vragen en uitslagen te ontvangen. Dit leidt tot een hogere patiëntveiligheid en een snellere service.