Samen grenzen verleggen

Missie en visie: Deskundig, respectvol & optimistisch

200x200+gesprek+tussen+twee+dames+kleurrijk+schilderij+op+achtergrond.png

Parnassia Groep is er als jij professionele hulp nodig hebt, om weer krachtig in het leven te kunnen staan

Hulp bieden bij psychische problemen, dat is waar alle collega’s van Parnassia Groep zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten. We bieden onze hulp kort en dichtbij als dat kan, en intensiever en langer wanneer dat nodig is. We willen merkbaar beter resultaat voor cliënten bereiken!

Parnassia Groep biedt specialistische hulp voor alle psychische problemen. De organisatie bestaat uit verschillende zorgmerken die zijn onderverdeeld in kleinschalige teams. We werken intensief samen, door onderling kennis te delen, maar ook doordat specialisten van verschillende zorgmerken gezamenlijke teams vormen, denk hierbij aan levenslooppoli’s en wijkteams. Omdat we op deze wijze samenwerken en steeds vernieuwen, betekenen we meer voor onze cliënten.

We zijn professionals die zich constant inzetten om de kwaliteit en toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland vooruit te helpen. Want wij vinden dat de behandeling van psychische problemen altijd beter kan. Met wetenschappelijk onderzoek, professionele ontwikkeling via onze eigen academie en de ontwikkeling en innovatie van nieuwe behandelmethoden verleggen we grenzen en ontdekken we nieuwe mogelijkheden.

Zo werken we, iedere dag weer, samen met patiënten en tal van partners aan merkbaar betere zorg. Zodat elke patiënt volmondig ja! antwoordt op de vraag: raad je de hulp van Parnassia Groep een familielid of andere naaste aan?