Opleidingsplaatsen

Stages-mbo

Stage lopen in de geestelijke gezondheidszorg is zo gek nog niet. Parnassia Groep biedt verschillende mbo-stageplaatsen in de cliëntenzorg en de ondersteuning.

De stagiaires Giti, Kevin, Denise en Demi vertellen over hun stage in een kliniek, bij een FACT-team, sociale dagbesteding en wonen. De ggz is zo gek nog niet!

Interesse?

Bekijk onze stages.  

Sollicitatiegesprek

Wanneer wij in jou een potentiële stagiaire voor Parnassia Groep zien, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek. Na dit gesprek gaan we op zoek naar een passende stageplaats. We laten je weten op welke afdeling je wordt voorgesteld. Daar krijg je een sollicitatiegesprek met een manager, zorgcoördinator of werkbegeleider. Als de afdeling en jij akkoord gaan met de stage, maken we afspraken over de duur van de stage, de begeleiding en de stageopdracht. Daarna stelt de afdeling HR een stagecontract op en kun je aan de slag.

Officieel erkend

De stageplaatsen van Parnassia Groep voor mbo-opleidingen (niveau 3 en 4) zijn officieel erkend als leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Meer informatie

Wil je meer weten over je mogelijkheden, neem dan contact op met:

Stagebureau
Dadelplein 1
2552 DS Den Haag
T 088 357 03 37 (werkdagen, 9.00-17.00 uur)
E stagebureau@parnassiagroep.nl

Wij zijn ook te bereiken via WhatsApp