Opleidingsplaatsen

Stages-vo

Je zit op de middelbare school en bent op zoek naar een maatschappelijke of beroepsoriënterende stage. Wil jij graag werken met mensen en voor mensen? Parnassia Groep biedt jou verschillende mogelijkheden.

De stagiaires Giti, Kevin, Denise en Demi vertellen over hun stage in een kliniek, bij een FACT-team, sociale dagbesteding en wonen. De ggz is zo gek nog niet!

Wat kan je doen?

Stage lopen bij Parnassia Groep is werken met mensen. Tijdens de stage doe je vrijwilligerswerk binnen een van onze zorgbedrijven. Je maakt kennis met medewerkers en cliënten en leert wat werken in de geestelijke gezondheidszorg inhoudt.

Je kunt bijvoorbeeld:

  •  Helpen bij verschillende activiteiten die worden georganiseerd voor de cliënten
  •  Spelletjes doen met cliënten
  •  Koffie/thee schenken voor de cliënten
  •  Gesprekjes voeren met cliënten
  •  Een wandeling maken met cliënten

Aanmelden

Wanneer je bij ons je maatschappelijke stage wilt lopen, krijg je eerst algemene informatie over onze organisatie van iemand van het Stagebureau. Samen bekijken we wat voor jou een leerzame en leuke stageplaats is. Wij kijken natuurlijk of dit in de buurt van je woonplaats kan. Op de afdelingen wordt je altijd begeleid door een maatschappelijke stagebegeleider.

Wij bieden alleen maatschappelijke stages aan middelbare scholieren. Ben je middelbare scholier? En heb je belangstelling voor een maatschappelijke stage? Zet dan kort je motivatie op papier en meld je aan.  

Ben je geen middelbare scholier, maar heb je wel belangstelling voor een stageplaats? Bekijk onze stageplaatsen.

Meer informatie

Wil je meer weten over je mogelijkheden, neem dan contact op met:

Stagebureau
Dadelplein 1
2552 DS Den Haag
T 088 357 03 37 (werkdagen, 9.00-17.00 uur)
E stagebureau@parnassiagroep.nl

Wij zijn ook te bereiken via WhatsApp