Nieuws

Componence Asset List

14 oktober 2020

regulier-vrouw-masker.png

Het kabinet maakte gisteravond op een persconferentie nieuwe strengere coronamaatregelen bekend. Die gaan vanavond, 14 oktober, vanaf 22.00 uur in. Doel van de maatregelen is dat mensen hun contacten en reisbewegingen verder beperken, zodat de gezondheidszorg – dus ook de zorg voor onze patiënten - door kan blijven gaan. Volg je een behandeling bij ons? Dan gaan we samen zoveel mogelijk door zoals je gewend bent, op locatie of online.

Behandeling op onze locaties blijft doorgaan

Ook met de nieuwe maatregelen blijft het bezoeken van onze locaties voor behandeling mogelijk. Als je één van onze locaties bezoekt, staan jouw veiligheid en die van onze collega’s voorop. Daarom hebben we alle voorzorgsmaatregelen getroffen, waarbij we ons houden aan de RIVM-richtlijnen. Lees hoe wij dat doen en waar je je aan moet houden als je ons bezoekt.

Maak je gebruik van het openbaar vervoer om ons op locatie te bezoeken? Dat kan je blijven doen, jouw afspraak bij één van onze specialisten valt onder noodzakelijke reizen.

Wil je zelf liever niet de deur uit?

Volg je een behandeling op één van onze locaties en wil je zelf liever niet meer reizen? Bespreek dat met je behandelaar of de locatie waar je in behandeling bent. Misschien is het mogelijk om (een deel) van je behandeling online of telefonisch voort te zetten.

Zorgen over je gezondheid

Heb je zorgen over jouw mentale gezondheid en volg je geen behandeling? Bespreek dat met je huisarts. Als het nodig is kan deze je ook nu naar ons doorverwijzen en kijken we samen met jou hoe we je het beste kunnen helpen.

Heb je vragen, neem dan contact op met je behandelaar of de locatie waar je in behandeling bent. Ook kun je ons altijd bereiken via 088 357 13 57 of informatie@parnassiagroep.nl.