Werken in de ggz? Maak kennis met Parnassia Groep in Rotterdam

Graag aan de slag als zorgprofessional en bijdragen aan specialistische geestelijke gezondheidszorg in de regio Rijnmond? Maar weet je nog niet precies met welke doelgroep of bij welke organisatie? Dan is Parnassia Groep misschien iets voor jou. Kom naar onze meet en greet op 1 juni a.s. en ontdek de eindeloze mogelijkheden die we je bieden.

Maak kennis met:

Met onze Parnassia Groep Academie zoomen we uiteraard ook in op jouw ontwikkelmogelijkheden en beantwoorden we al jouw vragen tijdens een speeddate.

Voor wie?

Ben jij psychiater, gz-psycholoog, klinisch psycholoog, verpleegkundig specialist, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, verslavingsarts, HBO-verpleegkundige, poh ggz of ben je (bijna) afgestudeerd op één van bovenstaande specialismes dan ben je van harte welkom en maken we graag kennis met jou.

Waar, wanneer en hoe laat?

Vanaf 11.30 uur is de inloop. We starten om 12.00 uur met een plenair programma. Je maakt kort kennis met Parnassia Groep en de zorgbedrijven. Daarna gaan we met elkaar lunchen en is er de mogelijkheid om te speeddaten met verschillende zorgbedrijven die jouw interesse hebben en waar je meer over wilt weten. Afhankelijk van al jouw vragen, ronden we om ongeveer 15.00 uur de bijeenkomst af.

We verwelkomen je graag op het volgende adres:

Max Euwelaan 70
3062 MA, Rotterdam

Ik meld me graag aan voor de Meet & Greet

Lunch Rijnmond

Voornaam null
Achternaam null
Telefoonnummer null
Functie null
Ik maak graag kennis met de volgende zorgbedrijven:
Ik maak graag kennis met de volgende zorgbedrijven:
Dieetwensen

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens voor het verwerken van mijn vraag of aanmelding. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid.