Inspirerende werkomgeving

Zonder collega’s geen Parnassia Groep!

We hebben de afgelopen jaren in toenemende uitdaging in het behouden en vinden van voldoende collega’s. Vrijwel iedere organisatie binnen de zorg kampt momenteel met een tekort aan gekwalificeerde zorgverleners. Hoe kan een zorginstelling, in tijden van vergrijzing en de jacht op kwalitatief hoogwaardig zorgpersoneel, de benodigde én goede zorg blijven leveren? Zorgen voor voldoende goed toegeruste en tevreden medewerkers. Wij vinden het daarom belangrijk dat al onze collega’s mogen werken in een inspirerende en fijne werkomgeving. Wij geven daar op een aantal manieren vorm aan.

Veiligheid

Een werkplek moet allereerst veilig zijn, daarom hebben we een omvangrijk programma om breed en concreet neer te zetten. U kunt hierover meer lezen bij thema 12.

Parnassia Groep is inclusief!

Als je bij ons werkt, willen we dat je kunt zijn wie je bent. Parnassia Groep wil een werkomgeving bieden waar iedereen meedoet en niemand wordt uitgesloten. Om onze ambities waar te maken een inclusieve organisatie te worden, is het netwerk PG Inclusief in het leven geroepen. We willen de kansen van onze verschillen gebruiken. Zo kan iedereen het beste uit zichzelf halen en kunnen we met elkaar de zorg en hulpverlening voor onze cliënten goed organiseren.

Fit en Vitaal

Je fit en vitaal voelen betekent voor iedereen net weer wat anders. Daarom bieden we een ruim aanbod van mogelijkheden op het vlak van praktische trainingen, handige weetjes en gunstige arbeidsvoorwaarden die collega’s helpen om fit en vitaal te blijven. Zo proberen we maximaal te ondersteunen bij het gezond en gelukkig blijven van al onze collega’s.

Leren en ontwikkelen

Via onze Parnassia Academie bieden wij collega’s mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen. Bij dat proces bieden we ook loopbaancoaching zodat collega’s zich ook in hun carrière kunnen blijven uitdagen.

Aan onze academie zijn verschillende hoogleraren en professoren verbonden en kan er meegewerkt worden aan onderzoek naar nieuwe behandelmethoden.