header_mentaal_G

werkenbij mgc

In onze Mentale Gezondheidscentra werk je volgens een wijk- en vraaggerichte aanpak en bied je laagdrempelig en snel specialistische zorg. Hierin werk je samen met collega’s, huisartsen, POH-GGZ, andere partners uit het sociale domein en het netwerk van de cliënt. Ben jij klaar voor deze mooie kans?

Wil je jezelf én de ggz verder helpen?

Benader projectleider Bas Dirken via mail of telefoon. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden in Rotterdam, Den Haag en Purmerend. Of plan een koffiedate met onze recruiter!

Bekijk de vacature >       Plan een koffiedate >

Het verkennend gesprek

Via het verkennend gesprek (op locatie of online) kom je erachter wat de hulpvraag van de cliënt inhoudt en zoek je samen naar een passend antwoord. Het kan dat jij de cliënt na dit gesprek voor een kortdurende generalistische of specialistische behandeling naar de ggz verwijst. In dat geval ga jij of een collega met hem of haar aan de slag. Het kan ook dat je vaststelt dat de persoon beter buiten het medische domein terecht kan. Denk aan schuldhulpverlening of praktische ondersteuning in een lastige periode.

Succes voortzetten

GGZ Breburg startte als eerste met Mentale Gezondheidscentra. Deze zorg scoort een 8,7. GZ-psycholoog Rick Huijs vertelt: 'Mensen snel verder helpen. Dat is iets wat we natuurlijk allemaal willen. Het persoonlijke maakt dit werk waardevol.' Lees zijn ervaring over het werken in een Mentaal Gezondheidscentrum.

Wij zoeken:

Meer weten