Hulp bij een persoonlijkheidsstoornis?

Hulp bij een persoonlijkheidsstoornis?

200x200+donkerharige+starende+dame+.png
'Vroeger dacht men dat persoonlijkheidsstoornissen niet te veranderen waren. Tegenwoordig zijn er gelukkig effectieve behandelingen beschikbaar,' aldus Ellen Willemsen, psychiater bij PsyQ en specialismeleider Persoonlijkheidsproblematiek.

Als je behandeld wordt bij één van de partners van Parnassia Groep houd je zelf de regie in jouw herstelproces. Wij bieden een speciaal voor jou op maat gemaakte behandeling. Je gaat eerst naar je huisarts als je klachten hebt. De huisarts geeft je een verwijsbrief voor verder onderzoek. Ons behandelteam onderzoekt jouw klachten.

Na dit onderzoek stellen onze hulpverleners in overleg met jou vast welke behandeling het beste bij jouw klachten past. Je komt dan terecht bij één van de onderdelen van Parnassia Groep.

Hulp bij persoonlijkheidsstoornis

Centraal binnen ons behandelaanbod staan groepstherapie en crisismanagement. Bij voorkeur word je bij ons in een groep behandeld omdat veel klachten die horen bij een persoonlijkheidsstoornis tot uiting komen in contact met anderen. In sommige gevallen is een klinische behandeling persoonlijkheidsstoornis, dus een opname, wenselijk als eerste stap in de behandeling.
Alle behandelingen die wij aanbieden staan op de behandelpagina persoonlijkheidsstoornissen van onze partner PsyQ.