Hulp bij een persoonlijkheidsstoornis?

Hulp bij een persoonlijkheidsstoornis?

200x200+donkerharige+starende+dame+.png
'Vroeger dacht men dat persoonlijkheidsstoornissen niet te veranderen waren. Tegenwoordig zijn er gelukkig effectieve behandelingen beschikbaar,' aldus Ellen Willemsen, psychiater bij PsyQ en specialismeleider Persoonlijkheidsproblematiek.

Als u behandeld wordt bij één van de partners van Parnassia Groep houdt u zelf de regie in uw herstelproces. Wij bieden een speciaal voor u op maat gemaakte behandeling. U gaat eerst naar uw huisarts als u klachten heeft. De huisarts geeft u een verwijsbrief voor verder onderzoek. Ons behandelteam onderzoekt uw klachten.

Na dit onderzoek stellen onze hulpverleners in overleg met u vast welke behandeling het beste bij uw klachten past. U komt dan terecht bij één van de onderdelen van Parnassia Groep.

Hulp bij persoonlijkheidsstoornis

Centraal binnen ons behandelaanbod staan groepstherapie en crisismanagement. Bij voorkeur wordt u bij ons in een groep behandeld omdat veel klachten die horen bij een persoonlijkheidsstoornis tot uiting komen in contact met anderen. Alle behandelingen die wij aanbieden staan op de behandelpagina persoonlijkheidsstoornissen van onze partner PsyQ.