Depressie test

Depressie test

200x200+Jacqueline+A-Tjak.png

Denk je wel eens "ik ben depressief"? Of herken je je in de genoemde symptomen die bij een depressie horen? Doe dan de zelftest depressie. Op de website van PsyQ test je of jouw somberheid verband houdt met een mogelijke depressie. Je kunt de zelftest anoniem invullen. Bespreek de uitkomsten van de zelftest met je huisarts.

Depressie test

Met de zelftest depressie op de website van PsyQ kun je testen of jouw klachten verband houden met een mogelijke depressie. De uitkomst van de zelftest depressie is géén medische diagnose. Bespreek jouw klachten en de uitkomst van de zelftest met je huisarts. 

Om erachter te komen of je depressief bent, hebben we een online test. Deze bestaat uit 7 meerkeuzevragen. Vragen die ondermeer gesteld worden zijn: 'Ik geniet nog steeds van de dingen waar ik vroeger van genoot', 'Ik kan lachten en de dingen van de vrolijke kant bekijken', 'Ik voel me opgewekt', 'Ik voel me alsof alles moeizamer gaat', 'Ik heb geen interesse meer in mijn uiterlijk', 'Ik verheug me van tevoren al op dingen', 'Ik kan van een goed boek genieten, of van een radio- of televisieprogramma'.

PsyQ maakt onderdeel uit van Parnassia Groep.