Depressie test

Depressie test

Denkt u dat u een depressie heeft? Of herkent u zich in de genoemde symptomen die bij een depressie horen? Op de website van PsyQ test u of uw klachten verband houden met een mogelijke depressie. U kunt de zelftest anoniem invullen. Bespreek de uitkomsten van de zelftest met uw huisarts.

Depressie test

Met de zelftest depressie op de website van PsyQ kunt u testen of uw klachten verband houden met een mogelijke depressie. De uitkomst van de zelftest depressie is géén medische diagnose. Bespreek uw klachten en de uitkomst van de zelftest met uw huisarts. 

De depressie test is online in te vullen en bestaat uit 7 meerkeuzevragen. Vragen die ondermeer gesteld worden zijn: 'Ik geniet nog steeds van de dingen waar ik vroeger van genoot', 'Ik kan lachten en de dingen van de vrolijke kant bekijken', 'Ik voel me opgewekt', 'Ik voel me alsof alles moeizamer gaat', 'Ik heb geen interesse meer in mijn uiterlijk', 'Ik verheug me van tevoren al op dingen', 'Ik kan van een goed boek genieten, of van een radio- of televisieprogramma'.

PsyQ maakt onderdeel uit van Parnassia Groep