Angststoornis test

Angststoornis test

200x200+Colin+vd+Heiden.png

Denk je een angststoornis te hebben? Parnassia Groep biedt je een betrouwbare test aan. Zo kun je zelf online testen of je symptomen hebt. Doe hier de test!

Heb ik een angststoornis?

Ben je vaak angstig? Met de online zelftest angststoornis krijg je een beter beeld van je klachten en of die verband houden met een angststoornis. Er komen een 10-tal symptomen of signalen langs. De vraag is telkens of je er in de afgelopen week last van hebt gehad. Je klikt telkens op het antwoord wat het meest op jou betrekking heeft in de angst vragenlijst. Rechtsonder zie je jouw risico op dat moment. Binnen 1 minuut heb je deze angsttest afgerond en krijg je een uitslag. Doe de test en kom erachter in hoeverre er bij jou sprake is van een angststoornis.

Let op: deze test is bedoeld voor volwassenen. Vermoed je dat jouw kind erg last heeft van angsten, bespreek dit dan met je huisarts. Deze kan je doorverwijzen naar instellingen die professionele diagnostiek en behandeling bieden. Binnen Parnassia Groep is Youz de organisatie die gespecialiseerd is in kind- en jeugdproblematiek.

Angststoornis test

Deze angststoornis test is een zelftest en géén medische diagnose en dus ook geen definitief oordeel over jouw klachten. De uitkomst van deze angststoornis test kan voor jou wel reden zijn om een afspraak te maken met je huisarts. Je kunt ook 088 - 357 44 00 bellen. Je krijgt dan een medewerker van PsyQ aan de telefoon die jouw eventuele vragen kan beantwoorden. PsyQ is specialist in het behandelen van psychische problemen bij volwassenen.

Privacy gewaarborgd

Deze test angststoornis is volledig anoniem. Je wordt nergens gevraagd jouw gegevens in te vullen tijdens de paniekstoornis test.