Angststoornis test

Angststoornis test

200x200+Colin+vd+Heiden.png

Denkt u een angststoornis te hebben? Parnassia Groep biedt u een betrouwbare test aan. Zo kunt u zelf online testen of u symptomen heeft. Doe hier de test!

Bent u vaak angstig? Met de online zelftest angststoornis krijgt u een beter beeld van uw klachten en of die verband houden met een angststoornis. Er komen een 10-tal symptomen of signalen langs. De vraag is telkens of u er in de afgelopen week last van heeft gehad. U klikt telkens op het antwoord wat het meest op u betrekking heeft. Rechtsonder ziet u uw risico op dat moment. Binnen 1 minuut heeft u deze angsttest afgerond en krijgt u een uitslag. Doe de test en kom erachter in hoeverre er bij u sprake is van een angststoornis.

Let op: deze test is bedoeld voor volwassenen. Vermoedt u dat uw kind erg last heeft van angsten, bespreek dit dan met uw huisarts. Deze kan u doorverwijzen naar instellingen die professionele diagnostiek en behandeling bieden. Binnen Parnassia Groep is Youz de organisatie die gespecialiseerd is in kind- en jeugdproblematiek. Bekijk ook de animatie.

Deze angststoornis test is een zelftest en géén medische diagnose en dus ook geen definitief oordeel over uw klachten. De uitkomst van deze angststoornis test kan voor u wel reden zijn om een afspraak te maken met uw huisarts. U kunt ook 088 - 357 44 00 bellen. U krijgt dan een medewerker van PsyQ aan de telefoon die uw eventuele vragen kan beantwoorden. PsyQ is specialist in het behandelen van psychische problemen bij volwassenen

Privacy gewaarborgd

Deze test angststoornis is volledig anoniem. U wordt nergens gevraagd uw gegevens in te vullen.