Opleiders bij Parnassia Groep

Componence Asset List

regulier-cinderella-zwinnes.jpg

Cinderella Zwennes is sinds eind januari 2024 als VS-opleider verantwoordelijk voor de verpleegkundigen in opleiding tot specialist (vios) in de regio Rijnmond. Daarnaast werkt ze als verpleegkundig specialist in de kliniek Rotterdam Alexander.

“Als verpleegkundig specialist binnen de ggz ben ik dagelijks bezig met het verbinden van verpleegkundige, psychologische en medische behandelingen. Het herstel van functioneren en daarbij de focus op de mens en zijn omgeving staat hierbij voor mij centraal. Zorg die zich op de mens richt, dat is waar het over gaat.  
Ik vind het als opleider belangrijk de vios op te leiden tot een beroepsprofessional die voor de toekomst veerkrachtig en weerbaar is. Die naast dat zij/hij als zelfstandig behandelaar functioneert binnen de eigen aandachtsgebieden, staat voor het optimaliseren van de zorg (door innovatie of onderzoek) en die verpleegkundig leiderschap toont.  
Ik vind het daarnaast belangrijk te investeren in een leerklimaat waarbij het van belang is dat er sprake is van fysieke en psychologische veiligheid. Goed samen werken met verschillende collega’s uit verschillende lagen van de organisatie is daarbij essentieel.”